ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ποντάρισμα στο λανθασμένο άνοιγμα των αποδόσεων

Ο Λούκα Μόντριτς της Κροατίας πανηγυρίζει κόντρα στο Μαρόκο για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Αλ Μπαΐτ", Αλ Κορ | Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022
Ο Λούκα Μόντριτς της Κροατίας πανηγυρίζει κόντρα στο Μαρόκο για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Αλ Μπαΐτ", Αλ Κορ | Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 © 2022/MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Νέα ταμείο από τον Τσάρλυ, που το περασμένο Σάββατο έβγαλε δυάδα σε απόδοση 3.06 με τους προημιτελικούς του Μουντιάλ και απόψε παίζει μπάλα με τον ημιτελικό Αργεντινή - Κροατία.

Η Αργεντινή είναι το φαβορί, όμως έχουμε μία διοργάνωση στην οποία δεν υπάρχουν βεβαιότητες. Πώς να θεωρήσεις χαμένη την Κροατία, όταν κατάφερε να αντέξει την επιθετική πίεση της Βραζιλίας και την πέταξε εκτός διοργάνωσης, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στην παράταση (21:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Δεν γίνεται να μη σεβαστείς τους Κροάτες

Πώς να μην την υπολογίσεις, όταν έχει στον άξονα, τους Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, στα δεξιά τον Πέρισιτς και μπορεί να περάσει από τον πάγκο, ποδοσφαιριστές με την ποιότητα των Βλάσιτς, Πάσαλιτς και Όρσιτς. Πώς να μην την σεβαστείς, όταν στο προηγούμενο Μουντιάλ, αυτή η ομάδα είχε κερδίσει με 3-0 την Αργεντινή.

Ασφαλώς και το σύνολο του Σκαλόνι έχει βελτιωθεί πολύ. Από το παιχνίδι με τη Σαουδική Αραβία και μετά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε, πως γύρω από την αποστολή της Αλμπισελέστε υπάρχει θετική αύρα.

Όμως οι Κροάτες έχουν αποδείξει πως είναι πολεμιστές και ικανοί για τα πάντα. Αποδεικνύουν στην πράξη, πως η συμμετοχή τους στον τελικό του 2018 δεν ήταν το απόγειο μίας μεγάλης γενιάς ποδοσφαιριστών, αλλά η συνέχεια μίας ποδοσφαιρικής ιστορίας. Από τη στιγμή που έκαναν τη δύσκολη δουλειά, φιλοδοξούν να πάνε μέχρι το τέλος.

Ένα παιχνίδι έμεινε πριν ζήσει ο πλανήτης τον απόλυτο αγώνα. Την τελευταία προσπάθεια του Μέσι για να κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο. Περιμένω έναν τεράστιο ημιτελικό με πολύ σασπένς, αγωνία και σημαντικό αριθμό από καθαρές ευκαιρίες. Οι διαφορές των δύο ομάδων είναι πολύ πιο μικρές από την απόσταση που δείχνουν οι αποδόσεις των εταιριών. Επίσης, δεν βλέπω το λόγο που υπάρχει τόσο μεγάλο άνοιγμα στις τιμές του Goal/Goal. Πάνω σε αυτό το άνοιγμα θα ποντάρω, καθώς το 2.30 στο Goal/Goal, μου φαίνεται υπερβολικό

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αργεντινή - Κροατία: Goal/Goal (απόδοση 2.30), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ