TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η παράδοση της ΑΕΚ (2.60), το κίνητρο του Παναθηναϊκού (3.70)

Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ INTIME SPORTS

Το Match Money αναλύει τα μεγάλα ματς των playoffs της Stoiximan Super League και χτίζει δύο Bet Builder σε αποδόσεις 3.70 και 2.60 αντίστοιχα.

Άρης – Παναθηναϊκός: Άρης εναντίον Παναθηναϊκού, σε μια… avant premiere του τελικού Κυπέλλου μεταξύ τους, τον Μάιο. Και το κίνητρο είναι στην πλευρά του Παναθηναϊκού, ο οποίος θέλει να μείνει μέσα στη μάχη του τίτλου. Είναι στο -4 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που παίζει με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, ενώ ο Άρης δεν έχει πρακτικό κίνητρο στη συνέχεια των playoffs, προέρχεται από την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό, στην πρώτη κακή εμφάνιση μετά από δύο νίκες.

Ο Παναθηναϊκός θέλει λοιπόν… περισσότερο τη νίκη και έχει αναπτερωμένη ψυχολογία μετά τη νίκη-ανατροπή με 2-1 επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Σε ένα ματς που είχε απόλυτο πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος προκάλεσε το 1-1 του Μπακασέτα και πέτυχε με έξοχη λόμπα το τελικό 2-1. Ο διεθνής στράικερ είναι σε εξαιρετική φόρμα και μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νίκη.

Το Bet Builder του διπλού με το γκολ του Ιωαννίδη πληρώνει 3.70.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το σούπερ ντέρμπι των Δικεφάλων και της κορυφής, σε μια διαρκή εναλλαγή θέσεων στα ψηλά της Stoiximan Super League. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πρώτος στα playoffs, έχασε από τον Άρη και τον προσπέρασε η ΑΕΚ, η οποία μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την ήττα από τον Παναθηναϊκός έπεσε πάλι στη δεύτερη θέση. Και το μεταξύ τους ντέρμπι στην OPAP Arena θα κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου, θα ψάξουμε την αντίδραση της ΑΕΚ στη λογική αυτή της εναλλαγής των θέσεων στην κορυφή.

Η ΑΕΚ επίσης έχει και πολύ καλή παράδοση με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena, τον έχει κερδίσει τρεις φορές σε ισάριθμα ματς, με καθαρά σκορ. Πέρυσι 2-0 και 4-0, στον πρώτο γύρο φέτος επικράτησε πάλι με 2-0, με τον ΠΑΟΚ να κάνει τις χειρότερες εμφανίσεις του στην έδρα της ΑΕΚ. Πάντως θα είναι και ένα προσεκτικό τακτικά ματς, πιθανώς να κριθεί στο ελάχιστο σκορ.

Στο 2.60 το Bet Builder με τον άσο της ΑΕΚ και το Under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης – Παναθηναϊκός: 2 & να σκοράρει ο Ιωαννίδης (απόδοση 3.70), 19:30
  • ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.60), 20:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ