TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η Λίβερπουλ στο 4.00, ο Βινίσιους στο 4.10

Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Supercopa 2023 στο "Αλ-Αγουάλ Παρκ", Ριάντ | Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024
Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Supercopa 2023 στο "Αλ-Αγουάλ Παρκ", Ριάντ | Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 © 2024/AP IMAGES

Σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια για Λίβερπουλ και Ρεάλ, το Match Money δημιουργεί δύο Bet Builder αποδόσεων 4.00 και 4.10.

Νότιγχαμ – Λίβερπουλ: Η Λίβερπουλ παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών αντέχει και με τους πιτσιρικάδες που χρησιμοποιεί ο Γιούργκεν Κλοπ, παίρνει τα αποτελέσματα. Και τα τρόπαια, την περασμένη Κυριακή κατέκτησε το Λιγκ Καπ, νικώντας την Τσέλσι στην παράταση με 1-0. Μεσοβδόμαδα πάλι με αρκετούς νέους παίκτες επικράτησε της Σαουθάμπτον με 3-0 για το FA Cup, ενώ στο πρωτάθλημα μετρά τρεις σερί νίκες, με ευρεία σκορ. Εμπιστευόμαστε τη φόρμα και τη ρέντα της Λίβερπουλ για τη νίκη με αντίπαλο τη Νότιγχαμ, η οποία μετρά τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία αλλά και αποκλεισμό στο FA Cup, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ στο 89’.

Και μια πολύ καλή επιλογή για anytime σκόρερ από την πλευρά της Λίβερπουλ είναι ο Λουίς Ντίας. Ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός έχει εκμεταλλευτεί στα τελευταία παιχνίδια τα προβλήματα τραυματισμών των Ντιόγκο Ζότα, Νούνιες αλλά και την ανετοιμότητα του Σαλάχ και βρίσκει χρόνο συμμετοχής. Είναι στα 6 γκολ στη σεζόν, τα τρία εξ αυτών τα πέτυχε στα έξι τελευταία ματς.

Bet Builder με το διπλό της Λίβερπουλ και το γκολ του Ντίας, σε απόδοση 4.00.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Βαλένθια – Ρεάλ: Η Ρεάλ δοκιμάζεται στο «Μεστάγια» με τη Βαλένθια και ο Βινίσιους επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος». Είναι νωπές οι μνήμες από το μεταξύ τους παιχνίδι τον περασμένο Μάιο, όταν οι οπαδοί της Βαλένθια επιτέθηκαν με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Βραζιλιάνου. Μάλιστα, είχε τιμωρηθεί με κλείσιμο της συγκεκριμένης κερκίδας το «Μεστάγια» στα τελευταία κρίσιμα ματς της περσινής σεζόν. Ο Βίνι επιστρέφει λοιπόν και θα ήθελε πολύ να σκοράρει ενάντια στις «νυχτερίδες», κόντρα στις οποίες μετράει 6 γκολ σε 10 αγώνες, αλλά μόλις ένα στο «Μεστάγια». Το anytime του έχει αξία και θα το ψάξουμε.

Και στο συνδυαστικό μας στοίχημα θα προσθέσουμε το γκολ της Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες», που δεν αγωνίστηκαν με τη Γρανάδα λόγω της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στην πόλη την περασμένη Πέμπτη, έχουν πολύ καλή παράδοση σκοραρίσματος κόντρα στη Ρεάλ. Συγκεκριμένα η Βαλένθια βρίσκει δίχτυα στα τελευταία δέκα παιχνίδια που υποδέχτηκε τους Μαδριλένους.

Bet Builder με το G/G και το γκολ του Βινίσιους, σε απόδοση 4.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ – Λίβερπουλ: 2 & Ντίας να σκοράρει (απόδοση 4.00), 17:00
  • Βαλένθια – Ρεάλ: Goal/Goal & Βινίσιους να σκοράρει (απόδοση 4.10), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ