TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η κόντρα της Γιουβέντους (3.10) και της Άστον Βίλα (4.80)

Παίκτες της Λάτσιο πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ουντινέζε για την Serie A
Παίκτες της Λάτσιο πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ουντινέζε για την Serie A @2024 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου σε Αγγλία και Ιταλία και καταλήγει σε δύο αποδόσεις αουτσάιντερ, στο 3.10 και το 4.80 αντίστοιχα.

Λάτσιο – Γιουβέντους: Στη Λάτσιο οι δύο εβδομάδες της διακοπής του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, ήταν ευεργετικές για να ηρεμήσει κάπως το κλίμα. Η παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι έφερε αναστάτωση, με υπηρεσιακό τον Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο η Λάτσιο επικράτησε με 3-2 της Φροζινόνε και κόντρα στη Γιουβέντους θα κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής, ο Κροάτης Ίγκορ Τούντορ. Άλλοτε του ΠΑΟΚ, με τελευταία του ομάδα τη Μαρσέιγ, με εμπειρία στην Ιταλία στους πάγκους των Ουντινέζε και Βερόνα αντίστοιχα.

Θα ποντάρουμε στην αναστροφή του κλίματος αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό η Γιουβέντους. Στα τελευταία οκτώ ματς η Γιούβε έχει μόλις μία νίκη και αυτή επί της Φροζινόνε στο 95’ (3-2), επτά βαθμοί συγκομιδής και στη Ρώμη δεν θα έχει διαθέσιμο τον πρώτο σκόρερ Βλάχοβιτς, λόγω τιμωρίας. Όλες οι προϋποθέσεις για την έκπληξη και ο άσος της Λάτσιο στο 3.10 έχει αξία να πονταριστεί.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Άστον Βίλα – Γουλβς: Ένα πολύ δυνατό γειτονικό ντέρμπι των Μίντλαντς, Άστον Βίλα εναντίον Γουλβς και το σταύρωμα μπορεί να βγάλει μια πολύ μεγάλη απόδοση ως αουτσάιντερ, στο 4.80. Η Βίλα κάνει μετά από χρόνια μια εξαιρετική πορεία και σε παράλληλα μέτωπα, στο πρωτάθλημα διεκδικεί την τέταρτη θέση σε μπρα ντε φερ με την Τότεναμ, στην Ευρώπη είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League, ούσα στην προημιτελική φάση.

Μια δύσκολα διαχειρίσιμη κατάσταση για τους Χωριάτες και η Γουλβς μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Οι Λύκοι από την πλευρά τους κάνουν εξίσου μια εξαιρετική χρονιά και διεκδικούν την όγδοη θέση, που είναι πολύ πιθανό να δώσει και αυτή ευρωπαϊκή έξοδο. Και επίσης η Γουλβς έχει εξαιρετική πρόσφατη παράδοση με την Άστον Βίλα εκτός έδρας, δεν χάνει στα τέσσερα τελευταία (2-2-0) που επισκέφτηκε το Βίλα Παρκ. Το διπλό σε απόδοση 4.80 μπορεί να αναζητηθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Γιουβέντους: 1 (απόδοση 3.10), 19:00
  • Άστον Βίλα – Γουλβς: 2 (απόδοση 4.80), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ