TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η ανατροπή της Φλουμινένσε

Ο Χερμάν Κάνο της Φλουμινένσε πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπόκα για τον τελικό του Copa Libertadores 2023-2024 στο "Μαρακανά", Ρίο ντε Ζανέιρο | Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023
Ο Χερμάν Κάνο της Φλουμινένσε πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπόκα για τον τελικό του Copa Libertadores 2023-2024 στο "Μαρακανά", Ρίο ντε Ζανέιρο | Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 © 2023/BRUNA PRADO/AP IMAGES

Επαναληπτικός τελικός του Recopa Sudamericana, η Φλουμινένσε μπορεί να ανατρέψει το 1-0 της ήττας της από την Λίγκα Κίτο. Επιλογή και από τον β’ προκριματικό γύρο του Copa Libertadores.

Φλουμινένσε – Λίγκα Κίτο: Παίζεται ένα τρόπαιο στη Βραζιλία, η Φλουμινένσε υποδέχεται τη Λίγκα Κίτο στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0, για το Recopa Sudamericana. Οι Βραζιλιάνοι δεν έπιασαν καλή απόδοση στο Κίτο, επηρεασμένοι και από το υψόμετρο, με τη Λίγκα να βρίσκει το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις, ύστερα από στατική φάση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αλλά στο Μαρακανά η Φλουμινένσε είναι άλλη ομάδα και θα πιέσει από το ξεκίνημα τη Λίγκα Κίτο, για να πετύχει τη νίκη και να πλησιάσει το τρόπαιο. Δεν ξέρουμε αν θα της φτάσει για την ανατροπή, αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά το ματς θα πάει στα πέναλτι, ωστόσο η Φλουμινένσε έχει σωστά τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η επικράτηση της Φλουζάο πληρώνει 1.50.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Κόλο Κόλο – Γοδόι Κρουζ: 2ος προκριματικός γύρος για το Copa Libertadores, ρεβάνς στη Χιλή μεταξύ της Κόλο Κόλο και της Γοδόι Κρουζ. Η Κόλο Κόλο έκανε την έκπληξη στο πρώτο ματς, επικρατώντας με 1-0, στη ρεβάνς τους αρκεί και η ισοπαλία για να πάρουν την πρόκριση. Πιθανώς να πάνε στη λογική της διαχείρισης και να παίξουν σε χαμηλά μέτρα, αυτή που πρέπει να πάρει περισσότερα ρίσκα είναι η Γοδόι Κρουζ.

Που είναι ομάδα που επιτρέπει κατά κανόνα λίγα γκολ και το βλέμμα μας είναι στην κόντρα του φαβορί. Με κάλυψη στην ισοπαλία μπορούμε να πάρουμε τη διπλή ευκαιρία Χ2 της Γοδόι Κρουζ, σε απόδοση 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλουμινένσε – Λίγκα Κίτο: 1 (απόδοση 1.50), 02:30
  • Κόλο Κόλο – Γοδόι Κρουζ: Χ2 (απόδοση 1.85), 02:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ