TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γκριγκόνις και Νάναλι, Bet Builder στο 3.30

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γκριγκόνις και Νάναλι, Bet Builder στο 3.30
EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της σημαντικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν για την 22η αγωνιστική της EuroLeague.

Σταθερό χέρι ο Γκριγκόνις

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ, σε ματς κομβικό για τη συνέχεια της EuroLeague. Μια ακόμα νίκη στη σειρά θα σταθεροποιήσει τους Πράσινους στην τετράδα της βαθμολογίας και θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας. Και στην προσπάθεια αυτή ο Εργκίν Αταμάν θα έχει ξανά κεντρικό πρωταγωνιστή τον Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός σουίνγκμαν σημειώνει φέτος 10,5 πόντους ανά ματς στη διοργάνωση και σουτάρει με σταθερό χέρι από την περιφέρεια. 43/99 τρίποντα, ποσοστό 43,4%, βρίσκει κατά μέσο όρο 2 τρίποντα ανά παιχνίδι στη Euroleague. Μπορούμε να αναζητήσουμε το Over 1,5 τριπόντων του Γκριγκόνις, που πληρώνει 1,90. Το σύστημα του Αταμάν βγάζει ελεύθερα σουτ για τον Λιθουανό, που κατά κανόνα τα εκμεταλλεύεται.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Πάντερ απόντος, Νάναλι…

Στην Παρτίζαν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε μία και πάρα πολύ σημαντική απώλεια της τελευταίας στιγμής. Ο σούπερ σκόρερ του, Κέβιν Πάντερ, δεν μπήκε στο αεροπλάνο για την Αθήνα καθώς μια ίωση τον έθεσε νοκ-άουτ, έτσι ο προπονητής χρειάζεται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για να βρει τους 14,1 πόντους που προσφέρει ανά ματς, ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και ένα μεγάλο μέρος αυτών των πόντων θα το αναζητήσει από τον δεύτερο σκόρερ του. Ο πολύπειρος Τζέιμς Νάναλι είναι σε εξαιρετική, ούτως ή άλλως, κατάσταση, σκοράρει 13,1 πόντους ανά ματς και στο τελευταίο με την Μακάμπι ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής της μεγάλης επιστροφής των Σέρβων, από το -24. Ο Νάναλι σημείωσε 20 πόντους με 8/15 σουτ, στο ΟΑΚΑ θα ψάξουμε το ενδεχόμενο να ξεπεράσει τον μέσο όρο του. Το Over 13,5 πόντων του Νάναλι πληρώνει 1.80.

Στο σύνολο λοιπόν: Το Over 1,5 τρίποντα του Γκριγκόνις με το Over 13,5 πόντους του Νάναλι, πληρώνει 3.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός AKTOR – Παρτίζαν: Γκριγκόνις Over 1,5 τρίποντο & Νάναλι Over 13,5 πόντοι (απόδοση 3.30), 21:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ