TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Φινάλε με combo από 2.00 ως 2.25

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Φινάλε με combo από 2.00 ως 2.25
EUROKINISSI

Φινάλε της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Super League το Match Money επιλέγει τέσσερα combo bet στις νίκες των φαβορί.

Άρης – ΑΕΚ: Η πρωτοπόρος ΑΕΚ θέλει προφανώς να μείνει εκεί στο φινάλε της κανονικής περιόδου και να μπει στα playoffs με αυτό το πλεονέκτημα. Η Ενωση προέρχεται από τη νίκη με 4-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Οι Θεσσαλονικείς έχουν βασική προτεραιότητα τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, για να τσεκάρουν την πρόκριση στον τελικό. Και αναμένεται να ξεκουράσουν βασικούς ενώ θα εκτίσουν την ποινή τους οι σημαντικοί Σαμόρα, Νταρίντα και Οντουμπάτζο.

Φαβορί η ΑΕΚ, το combo του διπλού με το Under 3,5 σε μια προσεκτική λογική, πληρώνει 2.00.

Λαμία – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ είχε πολλές απουσίες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό αλλά είχε και τον φανταστικό Γιάννη Κωνσταντέλια να τον βγάζει από τη δύσκολη θέση, πέτυχε το πρώτο γκολ και προκάλεσε το αυτογκόλ του 2-0. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κλείσουν την κανονική περίοδο με νίκη για να μπουν στα playoffs τουλάχιστον στη δεύτερη θέση. Κόντρα στη Λαμία, η οποία πέτυχε την μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, για πρώτη φορά θα παίξει στα playoffs μετά την έκτη θέση που κατέκτησε στην κανονική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ είναι αξιόπιστος, μπορεί να καπαρώσει τη νίκη από το ημίχρονο, το 2-2 Η/Τ πληρώνει 2.05.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στις μεγάλες γκέλες με Λαμία και Κηφισιά, με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 του Άρη και διατηρήθηκε στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Θέλει να διατηρήσει τουλάχιστον αυτή τη διαφορά στο φινάλε της κανονικής περιόδου, περνώντας από το Ηράκλειο και το ματς με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί γνώρισαν την πρώτη ήττα επί ημερών Τραϊανού Δέλλα, κακή ανασταλτική λειτουργία στο 3-1 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ο Παναθηναϊκός ανέκτησε ψυχολογία, combo bet με το διπλό και το Under 3,5 σε απόδοση 2.20, επί Τερίμ οι Πράσινοι κερδίζουν με σφιχτά σκορ.

Ολυμπιακός – Βόλος: Ο Ολυμπιακός πήρε την τέταρτη διαδοχική νίκη, με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Και την Πέμπτη στο CAS είχε την επιστροφή του ενός βαθμού ποινής, έτσι η διαφορά του από την κορυφή μειώθηκε στους 4 βαθμούς, μπουστάρισμα για τη συνέχεια και τα πλέι-οφ. Θέλει να κλείσει την κανονική περίοδο με μια ακόμα επιτυχία ενώ ο αντίπαλος Βόλος, που επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ, θα έχει πολλές απουσίες στο Καραϊσκάκης. Λόγω τιμωριών θα απουσιάσουν έξι παίκτες, ο φορ Γκαρσία, οι χαφ Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Τσοκάνης και οι αμυντικοί Καλογερόπουλος, Άλχο. Αποδεκατισμένοι οι Βολιώτες, ο Ολυμπιακός μπορεί να ανεβάσει το σκορ στη νίκη του.

Combo bet με τον άσο του Ολυμπιακού και το Over 3,5, σε απόδοση 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης – ΑΕΚ: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.00), 19:30
  • Λαμία – ΠΑΟΚ: 2 ημίχρονο / 2 τελικό (απόδοση 2.05), 19:30
  • ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.20), 19:30
  • Ολυμπιακός – Βόλος: 1 & Over 3,5 (απόδοση 2.25), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ