TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ευρωπαϊκή τριάδα στο 7.26

Ο Ραφαέλ Μπορέ της Άιντραχτ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Europa League 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Πέμπτη 14 Απριλίου 2022
Ο Ραφαέλ Μπορέ της Άιντραχτ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Europa League 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 © 2022 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα και παίζει μπάλα με τους ημιτελικούς σε Europa League και Conference League.

Βραδιά πρώτων ημιτελικών σε Europa League και Conference League: Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ και Λειψία – Ρέιντζερς στο Europa, Φέγενορντ – Μαρσέιγ και Λέστερ – Ρόμα στο Conference. Από αυτά, το Λέστερ – Ρόμα, στην επιστροφή του Μουρίνιο στην Αγγλία, μοιάζει πολύ ανοιχτό και μπερδεμένο, και θα το αφήσουμε εκτός παιχνιδιού μας, επικεντρώνοντας στα υπόλοιπα τρία.

Στο Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) το σετ των αποδόσεων (1.98-3.60-4.60 στη Stoiximan χωρίς γκανιότα) γέρνει υπερβολικά προς την πλευρά των Άγγλων. Η φετινή Γουέστ Χαμ είναι όντως καλή ομάδα και κάνει φοβερή σεζόν, αλλά το σετ ξεκάθαρα υποτιμά τους Γερμανούς, που πάνε στην Αγγλία με τη φόρα από την εντυπωσιακή πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα μέσα στη Βαρκελώνη.

Κι όταν βέβαια κάνεις τέτοια παρέλαση στο Καμπ Νόου, δεν έχεις πολλά να φοβηθείς από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Ειδικά μάλιστα όταν η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών στα στόπερ. Επειδή βέβαια το ματς είναι πρώτος ημιτελικός, κι επειδή τα σετ μάς το επιτρέπουν, δεν θα πάμε στο καθαρό διπλό, αλλά στο +0,5 ασιάτικο της Άιντραχτ (στο 1,93 στη Stoiximan), όπου κερδίζουμε και στην ισοπαλία.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Προγνωστικά Europa League

Το Λειψία – Ρέιντζερς (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) είναι το ζευγάρι με το πιο καθαρό φαβορί, μόλις στο 1.36 δίνεται στη Stoiximan η νίκη των Γερμανών και στο 1.14 η πρόκρισή τους. Και δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε, η Ρέιντζερς δεν είναι απλώς η χειρότερη ομάδα του ζευγαριού, αλλά μάλλον η χειρότερη κι από τις οχτώ των ημιτελικών των δύο διοργανώσεων. Οι Σκωτσέζοι έχουν κάνει μεγάλη υπέρβαση για να βρεθούν ως εδώ, βοηθούμενοι και από τις συγκυρίες, αλλά η λογική λέει ότι το παραμυθάκι φτάνει στο τέλος του. Στο 1.93 το combo 1 & Over 2,5 στη Stoiximan.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Φέγενορντ – Μαρσέιγ μοιάζει αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις για την πρόκριση: στο 1.87 η πρόκριση των Ολλανδών στη Stoiximan, στο 1.93 των Γάλλων.

Για αυτό και δεν θα μπλέξουμε στην αγορά του νικητή και θα στραφούμε στα γκολ. Η Φέγενορντ, όπως παραδοσιακά οι περισσότερες ολλανδικές, είναι επιθετική ομάδα και φέτος στo Conference League έχει πετύχει συνολικά 24 γκολ σε οχτώ εντός έδρας παιχνίδια, όπου σε κανένα δεν πέτυχε λιγότερα από δύο γκολ. Την ίδια ώρα όμως στην άμυνα κάνει πολλά νερά και σε αυτά τα οχτώ εντός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα έξι, μόνο από Λουκέρνη και Έλφσμποργκ στα προκριματικά δεν δέχθηκε.

Όσο για τη Μαρσέιγ, την είδαμε και στα ματς με τον ΠΑΟΚ, επιθετικά έχει ταλέντο και αυτοματισμούς και φτιάχνει εύκολα καταστάσεις, όμως η άμυνά της όταν πιεστεί δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Στο 1.95 στη Stoiximan το G/G & Over 2,5.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ: 2 AH +0,5 (απόδοση 1.93 - Stoiximan) 22:00
  • Λειψία – Ρέιντζερς: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.93 - Stoiximan) 22:00
  • Φέγενορντ – Μαρσέιγ G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.95 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ