TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ευρωπαϊκή δυάδα

Ο Κάμαντα πανηγυρίζει στο Ολυμπιακός - Άιντραχτ
Ο Κάμαντα πανηγυρίζει στο Ολυμπιακός - Άιντραχτ EUROKINISSI

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τετάρτης και ποντάρει σε δύο παιχνίδια από το Champions League και το Europa League.

Δύο επαναληπτικοί για τη φάση των "16" του Champions League απόψε. Το Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ, το οποίο… καθάρισε μετά την πεντάρα της Σίτι στην Πορτογαλία και φυσικά το μεγάλο ντέρμπι, το Ρεάλ – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), το οποίο εμπεριέχει και το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Το πρώτο ματς μπορεί να αποτελέσει και τον οδηγό του ζευγαριού, αυτόν που θα μας καθοδηγήσει στο στοιχηματικό κομμάτι. Η Παρί, ακόμη κι αν δεν είναι 100% πειστική, έδειξε ότι αυτή τη στιγμή είναι ένα κλικ πιο πάνω από τη Ρεάλ. Και σε αγωνιστική ετοιμότητα, αλλά κυρίως στο πάθος που βγάζει στη διοργάνωση.

Διαβάστε το στοιχηματικό ρεπορτάζ του Ρεάλ - Παρί

Από τη στιγμή που έχει εξασφαλισμένο το πρωτάθλημα έχει ρίξει όλο το βάρος στο διακαή πόθο του Champions League. Στο πρώτο παιχνίδι τα xGoals έγραψαν 1,80-0,14, η Ρεάλ έπαιξε μόνο άμυνα και το πλήρωσε στα χασομέρια. Τώρα στον επαναληπτικό η Ρεάλ θα αναγκαστεί να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ.

Και ο φρέσκος (και υγιής, δεν ήταν τελικά σοβαρός ο τραυματισμός του από τον Γκέιγ) Εμπαπέ –ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα- μαζί με τον Μέσι, ο οποίος πάντα έχει έξτρα κίνητρο όταν παίζει στο Μπερναμπέου, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το διπλό της Παρί ακουμπά το 2.85, παίζεται γύρω από το 2.00 με την ασφάλεια του DNB, καθώς η Παρί περνάει και με ισοπαλία.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπέτις - Άιντραχτ

Στο Europa League ανοίγει η αυλαία για τη φάση των "16", με δύο παιχνίδια σήμερα, το Μπέτις – Άιντραχτ (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) και το Πόρτο – Λυών, και τα υπόλοιπα πέντε παραδοσιακά την Πέμπτη.

Η Μπέτις κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος, όμως αυτή την περίοδο είναι σκασμένη και προσφέρεται κόντρα. Την κοντράραμε και το Σαββατοκύριακο, όταν έχασε 1-3 από την Ατλέτικο, και δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε τώρα. Με πάρα πολλά παιχνίδια στην πλάτη της, καθώς εκτός από το πρωτάθλημα και το Europa Leauge έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, και ήδη το σημερινό θα είναι το 11ο ματς μέσα σε 35 μέρες και το 23ο μέσα στο 2022!

Διαβάστε το στοιχηματικό ρεπορτάζ του Μπέτις - Άϊντραχτ

Η κούραση ήταν εμφανής στα τελευταία ματς, τα προβλήματα απουσιών δεν λείπουν και η Άϊντραχτ μπορεί και θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία. Ψημένη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, στα φετινά εκτός έδρας του ομίλου παρέμεινε αήττητη (νίκες επί Αντβέρπ και Ολυμπιακού, ισοπαλία με Φενέρ), ενώ προέρχεται από το εμφατικό 4-1 επί της Χέρτα στη Γερμανία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέτις – Άιντραχτ: Χ2 (απόδοση 1.87), 19:45
  • Ρεάλ – Παρί Σ.Ζ.: 2 DNB (απόδοση 1.98), 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ