TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Ένα παρολί στο 2.50 και ένα combo με απόδοση 4.60

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς του Champions League κόντρα στην Λειψία | 19 Οκτωβρίου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε ματς του Champions League κόντρα στην Λειψία | 19 Οκτωβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και κάνει παιχνίδι με τα δύο παιχνίδια του Champions League.

Η εικόνα του πρώτου παιχνιδιού και οι σοβαρές απουσίες του Κασεμίρο και του Μεντί κάνουν την Παρί να μοιάζει φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Θα πρέπει ο Αντσελότι, να αλλάξει πολλά πράγματα για να δούμε στο Μπερναμπέου μία εικόνα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι είδαμε στο πρώτο παιχνίδι, ώστε να ανατραπούν τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

Ο Αντσελότι διαχειρίστηκε πολύ συντηρητικά το πρώτο ματς. Κράτησε πολύ χαμηλά τις γραμμές του, δεν πήρε οποιοδήποτε ρίσκο και έπαιξε αποκλειστικά για το 0-0. Θα μπορούσε να πετύχει τον στόχο του, χρειαζόταν ακόμα μία καλή άμυνα στην τελευταία φάση, όμως εύκολα θα μπορούσε να είχε χάσει τον αγώνα με 2-0. Τα xGoals 1,80-0,14 μαρτυρούν και την εικόνα του αγώνα.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δύο κομβικές απουσίες

Η Ρεάλ μετά την ήττα από την Παρί, συγκεντρώθηκε στο πρωτάθλημα και κατάφερε να πάρει ένα σοβαρό προβάδισμα οχτώ βαθμών, η σημερινή της αποστολή όμως είναι πολύ δύσκολη. Έχει και δύο απουσίες σοβαρές, ειδικά του Κασεμίρο, μοιάζει δύσκολο να μην έχει συνέπειες, αλλά και του Μεντί, ενδέχεται να ανοίξει μία τρύπα.

Αν πάει ο Μαρσέλο στα αριστερά, ο Εμπαπέ, όποτε κινείται στα δεξιά, θα οργιάσει. Η λογική λέει πως θα προτιμηθεί ο καλύτερος αμυντικά Νάτσο, αλλά και εκεί θα δημιουργηθεί πρόβλημα, καθώς η πραγματική του θέση είναι στόπερ και θα παίξει σε έναν χώρο, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Εμπαπέ.

Με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα, όπου η Ρεάλ δυσκολευόταν να σπάσει το πρεσάρισμα της Παρί στην αρχική της κατοχή και την ανισορροπία σε δύο κομβικούς χώρους, που θα προκύψουν από τις απουσίες των Κασεμίρο και Μεντί, η Παρί φαντάζει μεγάλο φαβορί.

Όποιος θέλει μία ασφαλή επιλογή, για παρολί το Χ2Δ στο 1.55-1.60 στέκεται μία χαρά. Με τις συνθήκες βέβαια που έχουν δημιουργηθεί, αξίζουν οι αποδόσεις λίγο πάνω από το 4.50-4.70 που δίνονται στο ενδεχόμενο να κερδίσει η Παρί και να σκοράρει ο Εμπαπέ.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μικροί - μεγάλοι

Το πρώτο παιχνίδι στη Λισαβόνα ήταν σαν να αγωνίζονταν μικροί εναντίον μεγάλων. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια. Η πρόκριση έχει κριθεί και ο Γκουαρντιόλα έχει κάποια θεματάκια στην άμυνα, άρα θα πειράξει την τελευταία τετράδα. Ο Κανσέλο έχει ένα μικρό πρόβλημα και θα προφυλαχθεί, οι Ρούμπεν Ντίας και Άκε παραμένουν εκτός, ενώ είναι τιμωρημένος ο Γουόκερ.

Αν πάρει κάρτα απόψε (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), χάνει το επόμενο ο Ντε Μπρόινε, οπότε είναι πιθανόν και αυτός να μείνει εκτός. Σε κάθε περίπτωση, οι διαφορές είναι χαοτικές. Απλά περιμένω οι απουσίες της Σίτι να δώσουν θάρρος στη Σπόρτινγκ για να διεκδικήσει ένα τέρμα. Η πορτογαλική ομάδα έχει σκοράρει στα 40 από τα 42 φετινά της παιχνίδια. Αν βέβαια πάρει θάρρος θα είναι και πιο ανοιχτή πίσω. Ο άσος με over 2,5 στο 1.55-1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ - Παρί: Χ2Δ (απόδοση 1.55-1.60), 22:00
  • Μάντσεστερ Σίτι - Σπόρτινγκ: 1 & over 2,5 (απόδοση 1.55-1.60), 22:00
  • Ρεάλ - Παρί: 2 & Να Σκοράρει ο Εμπαπέ (απόδοση 4.50-4.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ