TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ευρωπαϊκή δυάδα στο 4.60

Ο τεχνικός της Κολωνίας, Στέφεν Μπάουμγκαρτ, στο παιχνίδι με την Μπάγερν για τη γερμανική Bundesliga
Ο τεχνικός της Κολωνίας, Στέφεν Μπάουμγκαρτ, στο παιχνίδι με την Μπάγερν © 2022 MATTHIAS SCHADER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο ματς από το Europa League και το Conference League.

Στο Europa League, η Φερεντσβάρος συμμετέχει φέτος για 4η σερί σεζόν σε ομίλους, ενώ κυριαρχεί και στα εγχώρια, έχοντας κατακτήσει τα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα και ξεκινώντας και φέτος με πέντε νίκες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, με τελευταία το εντυπωσιακό 6-0 εκτός έδρας στο παραδοσιακό ντέρμπι με την Ουίπεστ.

Προγνωστικά Europa League

Τις τρεις προηγούμενες φορές που η Φερεντσβάρος έπαιξε ομίλους (μία στο Champions και δύο στο Europa) δεν κατάφερε να προκριθεί στη φάση των νοκ άουτ και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για φέτος, σε έναν όμιλο δύσκολο και αρκετά ισορροπημένο αλλά όχι απαγορευτικό (Φερεντσβάρος, Τραμπζονσπόρ, Ερυθρός Αστέρας, Μονακό).

Κλειδί φυσικά για τους Ούγγρους το ματς της πρεμιέρας με την Τραμπζονσπόρ (19:45 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24), μια Τραμπζονσπόρ που ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από την απογοήτευση του αποκλεισμού στα προκριματικά του Champions League από την Κοπεγχάγη.

Η Τραμπζονσπόρ είναι ξεκάθαρο πως δεν βγάζει την περσινή φρεσκάδα (3-1-1 στο ξεκίνημα του τουρκικού πρωταθλήματος), ενώ μέχρι τελευταία στιγμή, καθώς οι μεταγραφές στην Τουρκία κλείνουν σήμερα τα μεσάνυχτα, υπάρχουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Σε πτωτική πορεία ο άσος, στο 2.20-2.30 αυτή τη στιγμή, είναι από τις περιπτώσεις που η αγορά δεν κάνει λάθος.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Conference League

Στο Conference League, ένα από τα πιο δυνατά ματς της αγωνιστικής είναι στη Νίκαια της Γαλλίας, μεταξύ της Νις και της Κολωνίας (19:45 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Η Νις, έχοντας περάσει τα τελευταία χρόνια στα χέρια ενός από τους πλέον πλούσιους ανθρώπους του κόσμου, του Άγγλου επιχειρηματία Τζιμ Ράτκλιφ, προχώρησε και φέτος σε αρκετές μεταγραφές (Σμάιχελ, Ράμσι, Μπάρκλι, Μπέκα Μπέκα κτλ.), όμως για την ώρα η συνταγή δεν δείχνει να δουλεύει.

Στα πλέι οφ του Conference η Νις απέκλεισε με την ψυχή στο στόμα και στην παράταση τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στο πρωτάθλημα είναι κυριολεκτικά απογοητευτική, μετρώντας ρεκόρ 1-2-3. Κι όπως είναι φυσικό, στον κόσμο της ήδη υπάρχει γκρίνια και πίεση προς τον Ελβετό τεχνικό Λουσιάν Φαβρ.

Στην Κολωνία, από την άλλη, επικρατεί ενθουσιασμός για την επιστροφή στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια, στη μόλις δεύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή των "τράγων" την τελευταία 30ετία. Έτσι, ο κόσμος της, ακολουθώντας το παράδειγμα των οπαδών της Άιντραχτ πέρυσι, αναμένεται να κάνει κατάληψη στην Κυανή Ακτή, με πάνω από 10.000 οπαδούς να ταξιδεύουν στη Γαλλία και το "Αλιάντζ Ριβιέρα" να θυμίζει περισσότερο το "Ράιν-Ενεργκί Στάντιουμ".

Δουλεμένη και σκληρή ομάδα η Κολωνία, παραμένει αήττητη στο ξεκίνημα της Bundesliga (2-3-0), προέρχεται από εντυπωσιακό διπλό με 4-2 επί της Βόλφσμπουργκ και το 2 DNB παίζει γύρω στο 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις – Κολωνία: 2 DNB (απόδοση 2.00) 19:45
  • Φερεντσβάρος – Τραμπζονσπόρ: 1 (απόδοση 2.30) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Europa League, το Conference League μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, αλλά και στήλες για το EuroBasket, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ