TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Εύκολα ΑΕΚ και Ολυμπιακός, παράδοση στην Τρίπολη

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης EUROKINISSI SPORTS

Το Match Money προβλέπει εύκολο έργο για ΑΕΚ και Ολυμπιακό και ακολουθεί την παράδοση στην Τρίπολη, τρία bet σε ελκυστικές αποδόσεις.

ΑΕΚ – ΟΦΗ: Η ΑΕΚ χρειαζόταν μια καλή εμφάνιση και τη βρήκε στο Περιστέρι, διέσυρε τον Ατρόμητο με το ευρύ 5-0, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς ως τότε έτρεχε αήττητο 13 αγώνων. Μια εικόνα που δίνει αισιοδοξία για τη συνέχεια στην Ένωση, η οποία θα ψάξει ξανά μια ευρεία νίκη, με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Έναν ΟΦΗ που βρίσκεται εν μέσω των αναμετρήσεων με τον Παναιτωλικό, για το πρωτάθλημα και το Kύπελλο Ελλάδας Betsson.

Στο πρωτάθλημα οι Κρήτες επικράτησαν με 1-0 το Σάββατο, τρεις μέρες αργότερα ωστόσο ηττήθηκαν με 2-1 για το Kύπελλο. Και με τη ρεβάνς να ακολουθεί στο Αγρίνιο μέσα στην εβδομάδα, το μυαλό των παικτών του Πέπε Μελ θα είναι περισσότερο εκεί. Η ΑΕΚ μπορεί να συνδυάσει τη νίκη της με το ευρύ σκοράρισμα, το συνδυαστικό του άσου με το Over 2,5 πληρώνει το ασφαλές 1.70.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Αστέρας και Ατρόμητος θα κονταροχτυπηθούν για την έκτη θέση που οδηγεί στα playoffs και το μεταξύ τους ματς στην Τρίπολη είναι πολύ σημαντικό. Οι Αρκάδες είναι αυτοί που βρίσκονται στο 6 με 26 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Ατρόμητο που βρίσκεται στους 23. Δύσκολο παιχνίδι και στριφνό στοιχηματικά, οι δύο ομάδες δεν έχουν διαφορές μεταξύ τους και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ πιθανή η μέση οδός.

Μια μέση οδός, η ισοπαλία δηλαδή, που ευνοείται και από την παράδοση. Τα τρία τελευταία ματς στην Τρίπολη δεν είχαν νικητή (0-0, 1-1, 1-1) ενώ και το ματς του πρώτου γύρου στο Περιστέρι έμεινε στην ισοπαλία, χωρίς γκολ. Η ισοπαλία πληρώνει το ικανοποιητικό 3.25 και αξίζει να αναζητηθεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τη μεταγραφική του ενίσχυση και παράλληλα δεν θέλει να χάσει έδαφος στη μάχη της κορυφής, όντας στο -6 από το δίδυμο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού. Οι Ερυθρόλευκοι αντέδρασαν στον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο και πέρασαν από την έδρα του ανεβασμένου Άρη με 2-1, ψάχνουν και μία νίκη με ευρύ σκορ για να ενισχύσουν την ψυχολογία τους.

Και ο αντίπαλος ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχει άλλα παιχνίδια να κυνηγήσει για να ψάξει βαθμούς προς την παραμονή. Δεν είναι ούτως ή άλλως σε καλή κατάσταση, μετρά τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία. Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι νικητής και στα δύο ημίχρονα, το ενδεχόμενο αυτό πληρώνει το ελκυστικό 2.32.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ – ΟΦΗ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.70), 16:00
  • Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Χ (απόδοση 3.25), 17:30
  • Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ολυμπιακός να νικήσει και τα δύο ημίχρονα (απόδοση 2.32), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ