TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Επιθέσεις σε κρίση σε Βέλγιο και Σκωτία

Fans hold Scotland flags at the stand prior the Women's World Cup Group D soccer match between Scotland and Argentina at Parc des Princes in Paris, France, Wednesday, June 19, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Fans hold Scotland flags at the stand prior the Women's World Cup Group D soccer match between Scotland and Argentina at Parc des Princes in Paris, France, Wednesday, June 19, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) © 2023 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money ξεψαχνίζει το πρόγραμμα της Τετάρτης και σε Βέλγιο και Σκωτία και καταλήγει σε δύο επιλογές χαμηλού σκοραρίσματος.

Σαρλερουά – Μαλίν: Η Σαρλερουά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο στο βελγικό πρωτάθλημα και μετά την ήττα με 1-0 από τη Σεντ Τρούιντεν έπεσε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ένα ακόμα ματς στο οποίο φάνηκε λίγη αγωνιστικά και δημιουργικά, δεν μπόρεσε καν να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία, έπαιξε πίσω από την μπάλα και δέχτηκε το μοναδικό γκολ στο 85’.

Περιμένουμε προφανώς αναλόγου ύφους παιχνίδι κόντρα στην Μαλίν, η οποία με τη σειρά της δεν έχει και την ιδανικότερη επίθεση. Μπορεί να προέρχεται βέβαια από τη νίκη με 3-0 επί της Σταντάρ Λιέγης, ήταν ωστόσο το πρώτο ματς που σκόραρε μετά από τρία «άσφαιρα». Μπορούμε να ψάξουμε το χαμηλό σκοράρισμα σε συμπαθητική απόδοση, στο 1,75 τιμάται το Under 2,5.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Λίβινγκστον – Σεντ Τζόνστον: Στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα και ειδικά στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας το ταλέντο δεν περισσεύει, κάθε άλλο. Οι παίκτες που μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, έτσι στο ματς της Λίβινγκστον με την Σεντ Τζόνστον θα αναζητήσουμε το χαμηλό σκοράρισμα.

Η Λίβινγκστον είναι στην τελευταία θέση με μόλις 11 βαθμούς και προφανώς με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, 10 γκολ. Και εντός έδρας έχει πετύχει μόνο τρία σε οκτώ ματς ενώ γενικότερα έχει σκοράρει μόλις μία φορά στα επτά τελευταία, προέρχεται από την ήττα με 2-0 από την Σέλτικ.

Η αντίπαλος Σεντ Τζόνστον δεν είναι σε καλύτερη μοίρα, προέρχεται από δύο σερί ήττες εκτός έδρας, 2-0 από τη Ρέιντζερς και 2-1 από την Κιλμάρνοκ. Το γκολ που πέτυχε επί της Κιλμάρνοκ ήταν μόλις το δεύτερο εκτός έδρας σε εννιά παιχνίδια, δείγμα της επιθετικής δυστοκίας της. Με βάση αυτά τα δεδομένα, το Under 2,5 στο 1,55 αποτελεί στήριγμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαρλερουά – Μαλίν: Under 2,5 (απόδοση 1.75), 21:45
  • Λίβινγκστον – Σεντ Τζόνστον: Under 2,5 (απόδοση 1.55), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ