TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένας άσος και δύο ειδικά

Ο άσος της Ουρουγουάης, Φέδε Βαλβέρδε
Ο άσος της Ουρουγουάης, Φέδε Βαλβέρδε © 2022 ALBERTO VALDES-POOL PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τα παιχνίδια του έβδομου και όγδοου ομίλου του Μουντιάλ και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Τελευταία μέρα της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων, όπου θα έχουμε την επίσημη πρώτη της Πορτογαλίας και –κυρίως- της Βραζιλίας.

Και τα τέσσερα ματς έχουν καθαρό φαβορί: Στο 1.75-1.80 η Ελβετία με το Καμερούν, 1.70-1.75 η Ουρουγουάη με τη Νότιο Κορέα, στο 1.40 η Πορτογαλία με την Γκάνα και στο 1.50 η Βραζιλία με τους Σέρβους. Και μετά βέβαια από τις βόμβες μεγατόνων της Σαουδικής Αραβίας και της Ιαπωνίας θέλουν πραγματικά πολλή προσοχή.

Από τα τέσσερα φαβορί, αυτό που κρατάμε είναι ο άσος της Ουρουγουάης (15:00 ANT1, Live από το SPORT24). Είναι σε καλή φάση η Ουρουγουάη και μπορεί να εξελιχθεί σε μια από τις ευχάριστες παρουσίες του Μουντιάλ. Ο Ντιέγκο Αλόνσο, που αντικατέστησε τον εμβληματικό Όσκαρ Ταμπάρες, έφερε φρεσκάδα και πιο επιθετική λογική, ενώ πίσω από τους Σουάρες και Καβάνι υπάρχουν πλέον αστέρια όπως ο Νούνιες, ο Βαλβέρδε και ο Μπετανκούρ.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Για τη Νότιο Κορέα, όπως και για όλες αυτές τις εθνικές, δύσκολα μπορεί κανείς να εκτιμήσει την κατάσταση στην οποία θα εμφανιστεί και προφανώς υπάρχει ο κίνδυνος του αγνώστου. Αλλά τουλάχιστον στα χαρτιά το ταβάνι των Νοτιοκορεατών δεν φαίνεται να είναι πολύ υψηλό, ειδικά αν ο Σον, που δεν έχει παίξει από τις 29 Οκτωβρίου, εμφανιστεί ανέτοιμος.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στα υπόλοιπα ματς, μοιάζει φυσιολογικό και προφανές το Under στο Ελβετία – Καμερούν (12:00 ANT1, Live από το SPORT24), αλλά και για αυτό δίνεται μάξιμουμ στο 1.67-1.68 από τις εταιρείες. Και ίσως να έχει περισσότερο νόημα το ασιάτικο Under 2 (επιστροφή χρημάτων στα 2 γκολ), που δίνεται στο 2.25, ή, εν είδει fun bet, το 0-0 ακριβές σκορ στο 8.00, που ως αποτέλεσμα έχει ήδη εμφανιστεί τρεις φορές μέχρι τώρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο μεγαλύτερο ματς της ημέρας, στο Βραζιλία – Σερβία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24), οι Βραζιλιάνοι φυσικά είναι το φαβορί. Αντί πάντως για σημείο νίκης, πιο ενδιαφέρον έχει να δεις τα γκολ. Ο Τίτι φαίνεται ότι ετοιμάζει μια επιθετικογενή εντεκάδα, παίζοντας μόνο με έναν αμυντικό χαφ (Καζεμίρο) και έχοντας δίπλα του τον Πακετά.

Κάτι που σημαίνει ότι βρίσκει χώρο στην τετράδα μπροστά ο Βινίσιους, μαζί με Ραφίνια, Νεϊμάρ και Ρισάρλισον. Οι Σέρβοι, από την πλευρά τους, έχουν πολλή ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορούν να βρουν τις στιγμές τους σε αυτό το επιθετικογενές σχήμα των Βραζιλιάνων. Γύρω στο 1.95 είναι το Goal/Goal, στο 2.25 το Goal/Goal & Over 2,5 αν δέχεσαι το όποιο ρίσκο να κολλήσει το ματς στο 1-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελβετία – Καμερούν: Under 2 (απόδοση 2.25) 12:00
  • Ουρουγουάη – Ν. Κορέα: 1 (απόδοση 1.75) 15:00
  • Βραζιλία – Σερβία: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.25) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ