TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα Under 2,5 και δύο άσοι

Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ AP

Το Match Money έστειλε ταμείο την Τετάρτη με δυάδα του 4.44 και απόψε συνεχίζει με μία τριάδα από τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Με Europa League και Conference League συνεχίζεται σήμερα η ευρωπαϊκή εβδομάδα των νοκ άουτ.

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Το μεγάλο ματς της ημέρας, ζευγάρι φυσικά επιπέδου Champions League. Κι είναι και η στιγμή που το κάνει μεγαλύτερο, καθώς και οι δύο είναι σε πολύ καλή φόρμα.

Η Μπαρτσελόνα έχει νικήσει στα 13 από τα 16 τελευταία επίσημα παιχνίδια της, ενώ αντίστοιχα η Γιουνάιτεντ μετράει 14 νίκες στα τελευταία της 17. Η Μπαρτσελόνα αναμενόμενα, παίζοντας εντός έδρας, έχει τον πρώτο λόγο στις αποδόσεις των εταιρειών, αλλά αυτό που έχει μάλλον περισσότερο ενδιαφέρον είναι το Under 2,5 σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Η Μπαρτσελόνα έχει δεχθεί μόλις 7 γκολ στα 21 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος και μόλις ένα σε 10 ματς στο Καμπ Νου, ενώ από τις 13 νίκες της στα 16 τελευταία οι 6 είναι με 1-0. Στο 2.05 το Under 2,5, ενώ αν έχεις διάθεση για περισσότερο… χαβαλέ, το ακριβές σκορ 1-0 είναι στο 8.00.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μπράγκα – Φιορεντίνα (19:45 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Η Μπράγκα έχει και φέτος μία πολύ καλή ομάδα, συναγωνίζεται τις τοπ ομάδες στην Πορτογαλία, διέπεται από υγεία κι έχει μία γερή έδρα και αρκετή ευρωπαϊκή εμπειρία. Η Φιορεντίνα, από την άλλη, κάνει προβληματική σεζόν και φέτος, παραμένει σταθερά στο δεύτερο μισό του Καμπιονάτο, έρχεται από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα (0-1-4 στα πέντε τελευταία της στη Serie A) κι έχει γεμίσει γκρίνια και αμφισβήτηση. Στο 2,45 ο άσος.

Τραμπζονσπόρ – Βασιλεία (19:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Το συγκεκριμένο ζευγάρι μπορεί να μην ιντριγκάρει βάσει ονομάτων, όμως έχει την ιδιαιτερότητα πως είναι το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Τουρκία μετά τον καταστροφικό σεισμό, καθώς η τουρκική λίγκα έχει διακοπή και η Τραμπζονσπόρ είναι η μόνη τουρκική ομάδα που παίζει αυτή την εβδομάδα στην Ευρώπη.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι η ατμόσφαιρα θα είναι φουλ φορτισμένη σε μια έτσι κι αλλιώς πολύ δυνατή έδρα: 8-3-0 μετρά φέτος η Τραμπζονσπόρ στην έδρα της για το πρωτάθλημα και 3 νίκες στα 3 ματς των ομίλων του Γιουρόπα. Η Βασιλεία, από την άλλη, διανύει μια πολύ προβληματική αγωνιστική χρονιά και δεν χρειάζεται να σου πούμε πολλά, απλώς ότι στο πρωτάθλημα της Ελβετίας βρίσκεται μόλις στην 6η θέση. Στο 1.85 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Μάν. Γιουν.: Under 2,5 (απόδοση 2.05) 19:45
  • Μπράγκα – Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 2.45) 19:45
  • Τραμπζονσπόρ – Βασιλεία: 1 (απόδοση 1.85) 19:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ