TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα fun bet κι ένα combo

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα fun bet κι ένα combo
@2022 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Με το Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία και το Πόρτο – Ίντερ ανοίγει η εβδομάδα που θα βγάλει τις "οχτάδες" των φετινών ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το Πόρτο – Ίντερ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) είναι το πιο οριακό ματς των προημιτελικών του Champions League. Οριακό σκορ το 1-0 στην Ιταλία, οριακή και συνολικά η εικόνα των ομάδων, μοιάζει απόλυτα λογικό και το οριακό σετ αποδόσεων, με το διπλό ελαφρώς φαβορί. Δεν νομίζουμε ότι έχει κάποιο στοιχηματικό νόημα να πάρεις καθαρή θέση υπέρ της μίας ή της άλλης, το ματς είναι μόνο για fun bet. Σε αυτή τη λογική, μια σκέψη, πάνω στην αίσθηση ότι η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αξίζει μια "τουφεκιά" είτε στο να κριθεί το ζευγάρι στην παράταση (7.10) είτε στα πέναλτι (6.80), ό,τι προτιμάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) φυσικά και υπάρχει φαβορί. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτσι κι αλλιώς το φαβορί του φετινού Champions League και το 1-1 στη Γερμανία δεν της δίνει μεν κανένα φοβερό προβάδισμα αλλά σε κάθε περίπτωση την κρατά σε θέση οδηγού. 21-2-0 τρέχει η Σίτι στα εντός έδρας ευρωπαϊκά της, δεν νομίζουμε ότι ο άσος θα μπορούσε να έχει πολύ παραπάνω από το 1.30-1.40 στο οποίο κυκλοφορεί.

Το να παίξεις βέβαια τόσο καυτό φαβορί σε προημιτελικό Champions League δεν έχει πολύ νόημα, οπότε μια σκέψη ίσως να είναι ο συνδυασμός του άσου με το Goal/Goal, που ανεβάζει την απόδοση στο 3.00. Η Λειψία είναι ομάδα που θα πουλήσει όσο πιο ακριβά μπορεί το τομάρι της, ξέρει πολύ καλά ότι μόνο αν σκοράρει μπορεί να έχει κάποια τύχη και μέχρι στιγμής και τα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους οι δύο ομάδες είχαν γκολ: Πέρα από το 1-1 στη Γερμανία, πέρυσι, στη φάση των ομίλων, είχαμε νίκη 2-1 της Λειψίας στη Γερμανία και νίκη της Σίτι με 6-3 στο Μάντσεστερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πόρτο – Ίντερ: Να κριθεί στα πέναλτι (6.80) 22:00
  • Μάν. Σίτι – Λειψία: 1 & G/G (απόδοση 3.00) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ