TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα διπλό και τα χαρτιά της Ρεάλ

Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρεάλ - Μαγιόρκα
Ο Βινίσιους πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρεάλ - Μαγιόρκα © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το πλούσιο στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και δίνει κατευθύνσεις για τα μεγάλα ντέρμπι.

Κυριακή των ντέρμπι σήμερα: Ρεάλ – Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία και, για επιδόρπιο, το γαλλικό κλάσικο, Παρί – Μαρσέιγ.

Από αυτά τα τρία μεγάλα ντέρμπι της ημέρας, στοιχηματικά το πιο ενδιαφέρον είναι το El Clasico (17:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Σίγουρα σε ένα τέτοιο ματς μπορεί να συμβούν τα πάντα, αλλά με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας πριν τη σέντρα είναι ξεκάθαρο πως η Ρεάλ μπαίνει στη μάχη από πλεονεκτική θέση. Πολύ πιο ήρεμη, πολύ πιο δεμένη, πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό της και με σαφέστατο πλεονέκτημα όσον αφορά τον άνθρωπο που κάθεται στην άκρη του πάγκου.

Η Μπαρτσελόνα έρχεται από την παταγώδη αποτυχία στο Champions League, όπου μετά το 3-3 με την Ίντερ είναι πρακτικά δεδομένο ότι θα υποβιβαστεί στο Europa, και σε περίπτωση νέας αποτυχίας στο ντέρμπι είναι βέβαιο ότι η υποβόσκουσα γκρίνια στις τάξεις της θα πάρει σάρκα και οστά. Έως και στο 2.40 φτάνει ο άσος της βασίλισσας, βάσει της κατάστασης των δύο ομάδων θα μπορούσε να είναι κάποια κλικ χαμηλότερα, γύρω στο 2.20 ας πούμε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα άλλα δύο ντέρμπι έχουν πιο ζόρικες αναγνώσεις. Και στα δύο υπάρχει δυνατό φαβορί σύμφωνα με την αγορά και τις εταιρείες: στο 1.90 το διπλό της Σίτι, στο 1.40-1.45 ο άσος της Παρί.

Και στοιχηματικά είναι καθαρό ακόμη και για κάποιον πρωτάρη πως οι αποδόσεις των φαβορί δεν έχουν αξία: Kαμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να είναι τόσο φαβορί μέσα στο Άνφιλντ, ούτε βέβαια στο παραδοσιακά μεγαλύτερο ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος έχουν νόημα τόσο χαμηλές αποδόσεις, ειδικά μάλιστα όταν στο εσωτερικό της Παρί, με τα γνωστά θέματα με τον Μ΄Μπαμπέ, μόνο ρόδινη δεν είναι η κατάσταση.

Αλλά όλα αυτά είναι λίγο θεωρητικά. Γιατί στην πράξη δεν χρειάζεται να σου πούμε εμείς ότι η Σίτι δεν παίζεται φέτος και αν το ματς τής βγει μπορεί να κάνει παρέλαση, ούτε φυσικά ότι αν Μ’Μπαμπέ, Νεϊμάρ και Μέσι έχουν κέφια ούτε που βλέπουν αντιπάλους του επιπέδου της Μαρσέιγ. Τι κάνουμε λοιπόν; Αν έχεις κέφια για μαγκιές, παίρνεις το ρίσκο και πας στην κόντρα, εν γνώσει σου προφανώς ότι κοντράρεις τις καλύτερες ομάδες και είναι εύκολο να βρεθείς νοκ άουτ χωρίς να το καταλάβεις. Διαφορετικά, μένεις στο no bet και απλά απολαμβάνεις τα ντέρμπι στην τηλεόραση. Ή υπάρχει κι ένας τρίτος δρόμος, αν ντε και καλά θέλεις κάτι να παίξεις για την… τηλεθέαση και χωρίς να εμπλακείς σοβαρά: Πηγαίνεις στο σάιτ του Match Money, διαβάζεις τις αναλύσεις των ντέρμπι και διαλέγεις κάποιο ειδικό στοίχημα εν είδει fun bet.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Αγγλία

Πέρα από τα ντέρμπι, ένα ενδιαφέρον σημείο προκύπτει από το πρόγραμμα της Premier League, το διπλό της Γουέστ Χαμ στο Σαουθάμπτον, που δίνεται στα επίπεδα του 2.40-2.50 (16:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Γουέστ Χαμ μετά την περσινή πολύ καλή πορεία της (7η στην Premier, ημιτελικά Europa League) το καλοκαίρι έκανε δυνατές μεταγραφές σκοπεύοντας στο βήμα παραπάνω. Το ξεκίνημά της όμως δεν ήταν καθόλου πειστικό, καθώς οι μεταγραφές χρειάζονται χρόνο να ενσωματωθούν και η χημεία μιας ομάδας δεν φτιάχνεται μέσα σε μια μέρα. Αλλά σιγά σιγά τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους.

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ρεκόρ 1-1-5, όμως στα δύο τελευταία μέτρησε δύο νίκες και πλέον μετρά σερί τεσσάρων νικών, αν βάλουμε στον λογαριασμό και τα ματς της Ευρώπης. Αντίθετα, στη Σαουθάμπτον η κατάσταση δεν φαίνεται να στρώνει και η σεζόν προμηνύεται να συνεχίσει όπως άρχισε, δηλαδή ζόρικα. Τέσσερις σερί ήττες πλέον οι "άγιοι", κι αν η τελευταία τους, το 4-0 από τη Σίτι, ήταν λογική και εντός προγράμματος, οι άλλες τρεις μιλάνε από μόνες τους: 1-0 από Γουλβς και Άστον Βίλα, 1-2 από την Έβερτον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ: 2 (απόδοση 2.50) 16:00
  • Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: 1 (απόδοση 2.40) 17:15

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι την Bundesliga αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ