TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα ακριβές σκορ και μία δυάδα

Οι παίκτες της Ρεν πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Μαρσέιγ
Οι παίκτες της Ρεν πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Μαρσέιγ © 2022 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τρεις προτάσεις, από την τελευταία αγωνιστική της Ligue 1 και τον τελικό στο κύπελλο Γερμανίας.

Τελικός κυπέλλου Γερμανίας και τελευταία αγωνιστική στη γαλλική Ligue 1 στο σημερινό Total Betting. Με ένα ακριβές σκορ και μια δυάδα για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Φράιμπουργκ – Λειψία ο τελικός του κυπέλλου στη Γερμανία (21:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Με τη Φράιμπουργκ να έχει ήδη διανύσει μια ονειρική σεζόν (μετακόμιση σε νέα, ολοκαίνουρια έδρα τον Οκτώβριο, επιστροφή μέσω του πρωταθλήματος στο Europa League μετά από πέντε χρόνια) και να ψάχνει την… τούρτα στο κερασάκι, το πρώτο τρόπαιο στα 118 χρόνια της ιστορίας της. Το πρώτο τρόπαιο βέβαια ψάχνει και η Λειψία, μόνο που το κατασκεύασμα της Red Bull έχει μόνο 12 χρόνια ιστορίας!

Φαβορί η Λειψία στις αποδόσεις της Stoiximan (3.75-3.45-2.02) και λογικό: η Λειψία είναι καλύτερη ομάδα. Η Φράιμπουργκ όμως είναι πολύ κακό σπυρί, παίζει με απίστευτη ψυχολογία όλη τη χρονιά και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι και τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Λειψία έληξαν στο 1-1. Και μια ζαριά να τριτώσουν τα 1-1 προσφέρεται στο 6.80 στη Stoiximan.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Προγνωστικά Γαλλία

Στα Γαλλία όλες οι θέσεις της Ευρώπης είναι ανοιχτές. Μονακό και Μαρσέιγ είναι ισόβαθμες στη δεύτερη θέση και έχουν εξασφαλίσει το Champions League, όμως η δεύτερη θέση οδηγεί κατευθείαν σε ομίλους ενώ η τρίτη σε προκριματικά, κι από κει και κάτω τέσσερις ομάδες διεκδικούν τη μία θέση του Europa League και την άλλη μία του Conference: Ρεν, Στρασβούργο, Νις και Λανς.

Από αυτές, το πλεονέκτημα να παίζουν με αδιάφορες το έχουν η Ρεν, εκτός έδρας με τη Λιλ (22:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) και η Νις, εκτός έδρας με τη Ρεμς (22:00 Novasport Start, Live από το SPORT24). Δεν είναι εύκολοι βέβαια αντίπαλοι, αλλά ακριβώς για αυτό οι νίκες τους στέκονται σε αποδεκτά για την εποχή επίπεδα, στο 1.82 το διπλό της Ρεν, στο 1.83 το διπλό της Νις.

Η Ρεν με νίκη εξασφαλίζει το Europa και ελπίζει για το Champions League αν κάποια από τις Μονακό (εκτός με Λανς) ή Μαρσέιγ (εντός με Στρασβούργο) χάσει, ενώ η Νις ψάχνει καλύτερο αποτέλεσμα από το Στρασβούργο για το Conference και ελπίζει σε δεύτερο λόγο και για το Europa. Και η δυάδα δίνει απόδοση 3.33 στη Stoiximan.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Λειψία: 1-1 ακριβές σκορ (απόδοση 6.80 - Stoiximan) 21:00
  • Λιλ – Ρεν: 2 (απόδοση 1.82 - Stoiximan) 22:00
  • Ρεμς – Νις: 2 (απόδοση 1.83 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ