TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ελληνικά Bet Builders στο 6.00 και στο 7.00

Ο Ρομπάιγ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού
Ο Ρομπάιγ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε επί του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Με δυο ματς πέφτει η αυλαία της εμβόλιμης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League, αναμετρήσεις με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Αναγεννημένοι με τον Πετράκη στον πάγκο τους οι Αγρινιώτες. Τέταρτο σερί θετικό αποτέλεσμα, τρίτο στο πρωτάθλημα, παίρνοντας σημαντικό βαθμό στο εκτός έδρας "εξάποντο" με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Έχει αλλάξει άρδην το κλίμα στα "καναρίνια", που ατενίζουν με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία πλέον το μέλλον τους στην κατηγορία. Εντός έδρας μάλιστα έχασαν μόνο σε ένα από τα έξι τελευταία τους σε όλες τις διοργανώσεις, με ρεκόρ 3-2-0.

Απίθανος την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κόντρα στην ΑΕΚ (2-2), μένοντας φέτος αήττητος κόντρα στους νταμπλούχους! Από τα ματς που απαγορεύεται βέβαια η ήττα στο Αγρίνιο, αφού είναι απόλυτο "εξάποντο", έχοντας ένα σερί τεσσάρων αγώνων ανάλογης σημασίας το επόμενο 20ημερο.

Στην κατάσταση που βρίσκονται οι δυο ομάδες η ισοπαλία δεν βολεύει καμιά τους και αναγκαστικά θα πρέπει να υπάρξει ρίσκο από αμφότερες. Το G/G έχει απόδοση 1.95

Από τις πιο επιδραστικούς παίκτες του Παναιτωλικού ο Πέδρο. Ο φορ από τη Γουινέα μετράει ήδη τρία γκολ και μια ασίστ, είναι πηγή κινδύνου στις αντίπαλες άμυνες. Το anytime του στο 3,60. Παράλληλα, από τον Πανσερραϊκό, όλα τα λεφτά είναι ο Αλεξιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός παίρνει πάνω τις περισσότερες προσπάθειες της ομάδας του και καταγράφει 1.1 σουτ εντός εστίας σε κάθε ματς. Το Bet Builder G/G & Πέδρο anytime scorer & Αλεξιτς over 0,5 on target πληρώνει 7.00.

Σπουδαίος βαθμός για τον Ατρόμητο κόντρα στον Ολυμπιακό, παίρνοντας δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους "αιωνίους". Ακόμα μία πολύ σοβαρή εμφάνιση, δίχως ήττα στα εννιά ματς με τον Ίλιτς στο τιμόνι, μένοντας στο -4 από την ζώνη των playoffs. Ανώμαλη προσγείωση για την Κηφισιά μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο του Νίλσεν. Συντριβή από τον ΠΑΟΚ με 6-0, σκορ μάλιστα που θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερο! Τουλάχιστον υπήρξε η διακοπή για να μπορέσει να ανασυνταχθεί η ομάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μια Κηφισιά που στα τέσσερα τελευταία της μετράει ισάριθμα Over 2,5, παράλληλα δέχεται 2.5 γκολ μέσο όρο ανά εκτός έδρας. Παιχνίδι που μυρίζει γκολ αφού και οι Περιστεριώτες θα παραταχτούν με κάποιες δυνατές απουσίες. Το Over 2,5 βρίσκεται στο 1.85.

Στον Ατρόμητο ο Ρομπάιγ είναι σίγουρα ο παίκτης-βαρόμετρο. Με 4 γκολ και δυο ασίστ ως τώρα ο Γάλλος εξτρέμ, έχοντας στο ενεργητικό του τη δημιουργία τεσσάρων μεγάλων ευκαιριών. Το Bet Builder Over 2,5 και Ρομπάιγ anytime scorer πληρώνει 6,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός: Bet Builder G/G & να σκοράρει ο Πέδρο & Αλεξιτς over 0,5 on target (απόδοση 7.00), 17:00
  • Ατρόμητος – Κηφισιά: Bet Builder Over 2,5 και να σκοράρει ο Ρομπάιγ (απόδοση 6.00), 19:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ