TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δύο τελικοί κι ένα combo

Ο άσος της Σερβίας Αλεξάνταρ Μίτροβιτς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στο Καμερούν
Ο άσος της Σερβίας Αλεξάνταρ Μίτροβιτς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στο Καμερούν © 2022 PAVEL GOLOVKIN/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει τα παιχνίδια του έβδομου και όγδοου ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο και καταλήγει σε τρεις επιλογές.

Τελευταία μέρα των ομίλων και δυνατό πρόγραμμα. Με Βραζιλία και δύο πραγματικούς τελικούς για την πρόκριση.

Γκάνα – Ουρουγουάη (17:00 antenna.gr, Live από το SPORT24). Μεγάλο ματς, πραγματικά μουντιαλικό. Πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά τον επεισοδιακό προημιτελικό του 2010 με το χέρι του Σουάρες πάνω στη γραμμή στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Η Γκάνα ουσιαστικά παίζει για δύο αποτελέσματα, η Ουρουγουάη μόνο για νίκη, δείχνει ότι θα γίνει μάχη. Τα σετ των αποδόσεων βέβαια γέρνουν πολύ προς την Ουρουγουάη (.,80), χωρίς η Σελέστε να έχει δείξει κάτι που να δικαιολογεί τον φαβοριτισμό της. Το μόνο, ότι θεωρητικά έχει μεγαλύτερο potential, που η αγορά περιμένει ότι θα βγει έστω την ύστατη στιγμή. Στοιχηματικά, αν έχει κάτι νόημα έτσι όπως είναι το σετ, αυτό είναι η κόντρα της Ουρουγουάης. Από τις περιπτώσεις που λέμε ή no bet ή κόντρα.

Προγνωστικά Μουντιάλ από το Match Money.

Νότιος Κορέα – Πορτογαλία (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Εδώ η Πορτογαλία έχει ήδη προκριθεί και απλά με έναν βαθμό εξασφαλίζει σίγουρα και την πρωτιά. Η Ν. Κορέα, από την άλλη, είναι σε δύσκολη θέση, θέλει μόνο νίκη αλλά και πάλι οι προϋποθέσεις από το άλλο παιχνίδι δεν είναι απλές. Ο Σάντος λογικά θα κάνει αλλαγές, το σετ είναι αρκετά προσεγμένο (στο 1,75-1,80 η Πορτογαλία, στο 4,00+ η Ν. Κορέα), μάλλον δεν είναι ματς για στοίχημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Καμερούν – Βραζιλία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η Βραζιλία έχει περάσει και μένουν τα τυπικά για την πρωτιά, το Καμερούν θέλει μόνο νίκη και καλά νέα από το Σερβία – Ελβετία. Οι Βραζιλιάνοι θα κάνουν φουλ αλλαγές, αλλά δεν τίθεται θέμα ποιοτικής σύγκρισης, το Καμερούν, έτσι όπως έχει δείξει ως τώρα, θα ήταν χειρότερο και από την… τέταρτη ομάδα της Βραζιλίας. Στο 1.40 το διπλό, μπορεί να συνδυαστεί με κάποιον σκόρερ. Στην αγορά των σκόρερ είναι πιθανόν να υπάρχουν λάθη, καθώς οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Τίτι θολώνουν το τοπίο. Για παράδειγμα, πρώτο φαβορί από τους σκόρερ της Βραζιλίας είναι ο Ρισάρλισον, που λογικά όμως θα μείνει στον πάγκο. Δύο δικές μας σκέψεις, ο Ζεσούς (2.65) και ο Μαρτινέλι (3.30).

Σερβία – Ελβετία (21:00 antenna.gr, Live από το SPORT24). Άλλος ένας τελικός. Ουσιαστικά, κι αν δεν γίνει το μπαμ των μπαμ στο ματς της Βραζιλίας, η Σερβία παίζει μόνο για νίκη, η Ελβετία για δύο αποτελέσματα. Πραγματικά μοιρασμένο, όπως δείχνουν και τα σετ των αποδόσεων, αυτό που λέμε τριπλή. Οι Σέρβοι πάντως αφήνουν την εντύπωση ότι έχουν περισσότερα πράγματα να δώσουν σε σχέση με τους Ελβετούς. Οι Ελβετοί δηλαδή σαν ό,τι να είχαν να μας δείξουν να το έδειξαν, αυτοί είναι που είδαμε τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Οι Σέρβοι, από την άλλη, την πάτησαν βλακωδώς με το Καμερούν και αδίκησαν οι ίδιοι τους εαυτούς τους, πιθανόν να έχουμε μια καλή εμφάνιση στο μανίκι τους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκάνα – Ουρουγουάη: 1Χ (απόδοση 2.20) 17:00
  • Καμερούν – Βραζιλία: 2 & anytime Μαρτινέλι (απόδοση 3.30) 21:00
  • Σερβία – Ελβετία: 1 (0 AH) (απόδοση 1.90) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ