TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η τελευταία ευκαιρία της Σελέστε και δύο Goal/Goal

Ο άσος της Ουρουγουάης, Φεντερίκο Βαλβέρδε, στο παιχνίδι με την Πορτογάλια
Ο άσος της Ουρουγουάης, Φεντερίκο Βαλβέρδε, στο παιχνίδι με την Πορτογάλια © 2022 ABBIE PARR/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής για τον έβδομο και τον όγδοο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και καταλήγει σε τέσσερις δυνατές επιλογές.

Η Ουρουγουάη και ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι από τις απογοητεύσεις του τουρνουά μέχρι στιγμής. Όμως έχουν ακόμα μία ευκαιρία να σώσουν την διοργάνωση, καθώς δίνουν τελικό πρόκρισης με την Γκάνα (17:00 antenna.gr, Live από το SPORT24). Ο Αλόνσο δέχεται κριτική και δεν μπορεί να γίνει κατανοητός ο λόγος που τον οδήγησε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία που έφερε τη Σελέστε στο Μουντιάλ. Είναι κοινως αποδεχτό, πως η αποχώρηση του Ταμπάρες και η πρόσληψη του, βοήθησε την να φθάσει στα τελικά του Μουντιάλ.

Επιστροφή στο 4-4-2

Έδωσε μέσα από ένα επιθετικό 4-4-2, την ώθηση και τη δημιουργία που έλειπε από την Ουρουγουάη. Αυτά τα στοιχεία τελικά έκαναν τη διαφορά στον τελευταίο κύκλο αγώνων, για τα προκριματικά στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα παρουσιαστεί τόσο φοβικός στο τουρνουά. Δέχεται πιέσεις από τα εγχώρια ΜΜΕ να επαναφέρει το 4-4-2, με το οποίο έφθασε η Ουρουγουάη στο Κατάρ. Η εικόνα του Πελίστρι με την Πορτογαλία, φαίνεται πως οδηγεί σε αυτήν την κατεύθυνση. Είναι σίγουρο πως τα αστέρια τους, Σουάρες και Καβάνι έχουν αφήσει πίσω τα καλά ποδοσφαιρικά τους χρόνια.

Παρόλα αυτά, υπάρχει μία αξιόλογη νέα γενιά ποδοσφαιριστών στο γήπεδο, που στο παιχνίδι με την Γκάνα, ήρθε η ώρα να βγει μπροστά. Βαλβέρδε, Μπεντακούρ, Βεσίνο, Νούνιες, έχουν την υποχρέωση να βγουν μπροστά και να οδηγήσουν τους Ουρουγουανούς στην πρόκριση.

Τα χαρακτηριστικά της Γκάνα φαίνεται να τους ταιριάζουν. Οι Γκανέζοι έχουν επιθετικό ταλέντο, όμως δέχονται εύκολα γκολ. Χρειάζεται να γίνει πιο δημιουργική η Σελέστε για να κερδίσει στον τελικό πρόκρισης. Έχει την ικανότητα να περιορίσει τις επιθέσεις της Γκάνας και να αξιοποιήσει τις αμυντικές αδυναμίες των Αφρικανών. Η νίκη της Ουρουγουάης βρίσκεται ανάμεσα στο 1.75 και στο 1.80.

Το ρίσκο της Νότιας Κορέας δίνει σημείο

Η Νότια Κορέα με νίκη έχει ελπίδες πρόκρισης, δεν πιστεύω όμως πως οι Πορτογάλοι θα παίξουν παιχνίδια (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Πάουλο Μπέντο έχει επιθετικό ταλέντο και σοβαρές αμυντικές αδυναμίες. Είναι υποχρεωμένοι οι Νότιο Κορεάτες να παίξουν επιθετικά και να ρισκάρουν. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι, με γκολ και από τις δύο ομάδες. Το Goal/Goal στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

Ψάχνει σε ποιον ταιριάζει ο ρόλος του αντι-Νεϊμάρ

Ο Τίτι αναμένεται να δώσει στον Άντονι τον ρόλο του αντι-Νεϊμάρ και δεν αποκλείεται να δώσει φανέλα βασικού στους Ζέσους και Γκιμαράες. Το Καμερούν με νίκη έχει ελπίδες πρόκρισης, όμως έχει πολύ ευάλωτη άμυνα και θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο, που έχει μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη αμυντική λειτουργία της διοργάνωσης (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η Βραζιλία δεν έχει ακόμη δεχτεί πραγματική ευκαιρία στο Μουντιάλ. Η λογική λέει πως θα κερδίσει εύκολα η Σελεσάο. Η νίκη της με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.85.

Ο τελικός πρόκρισης που περιμέναμε

Από την ώρα που έγινε η κλήρωση ήταν ξεκάθαρο πως ο τελικός πρόκρισης στον έβδομο όμιλο, θα δινόταν στο τελευταίο παιχνίδι, ανάμεσα σε Σερβία και Ελβετία (21:00 antenna.gr, Live από το SPORT24). Ουσιαστικά, αυτό που περιμέναμε να μάθουμε από τα δύο πρώτα παιχνίδια, είναι ποιος θα έχει μαζί του το δικαίωμα της ισοπαλίας. Αυτό το χάρισαν οι επιπόλαιοι Σέρβοι στους Ελβετούς. Είναι δεδομένο πως οι Σέρβοι διαθέτουν μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο, όμως οι Ελβετοί έχουν καλύτερο σύνολο. Περιμένω ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με γκολ και από τις δύο ομάδες. Το Goal/Goal στο 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκάνα - Ουρουγουάη: 2 (απόδοση 1.75-1.80), 17:00
  • Νότια Κορέα - Πορτογαλία: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 17:00
  • Καμερούν - Βραζιλία: 2 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.85), 21:00
  • Σερβία - Ελβετία: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ