TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δύο γαλλικά κι ένα γερμανικό

Οι παίκτες της Φράιμπουργκ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Μπάγερν
Οι παίκτες της Φράιμπουργκ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στην Μπάγερν © 2023 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Με γαλλική Ligue 1 και γερμανική Bundesliga το πασχαλιάτικο Total Betting του Match Money.

Βέρντερ – Φράιμπουργκ (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Σε κακή γενικά φόρμα η Βέρντερ (0-2-3), αλλά γενικά άνετη: 12η και στο +8 από την ουρά. Η Φράιμπουργκ είναι στην 5η θέση, μέσα στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, και από τη στιγμή που για φέτος η Ευρώπη τελείωσε, ετοιμάζεται για το τελικό φίνις της σεζόν. Εύκολο δεν είναι ποτέ ένα ματς στη Βρέμη, αλλά η συγκυρία είναι πολύ καλή για τη Φράιμπουργκ, αφού από τη Βέρντερ θα λείψει ο πρώτος σκόρερ της φετινής Bundesliga (16 γκολ), o Νίκλας Φίλκουργκ. Τεράστια απώλεια προφανώς, αξίζει το ρίσκο στο 2.55.

Στρασβούργο – Αζαξιό (16:00 Live από το SPORT24). Από δύο φυσιολογικές ήττες το Στρασβούργο (Μονακό και Λανς), αλλά το ματς που πρέπει να πάρει είναι αυτό. Στη 17η θέση με 26 πόντους και στο -2 από τη σωτηρία και παίζοντας εντός έδρας με τη σχεδόν καταδικασμένη Αζαξιό, που είναι στους 21 πόντους και έρχεται από πέντε σερί ήττες. Καθαρό must win για το Στρασβούργο, δεν είναι κακό το 1.85.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Γαλλίας στο Matchmoney.com.gr

Οσέρ – Ναντ (16:00 Live από το SPORT24). Κλασική περίπτωση παιχνιδιού προς το τέλος της σεζόν όπου η ισοπαλία αν μη τι άλλο δεν κάνει κακό σε καμία από τις δύο. 14η με 31 πόντους η Ναντ, 15η με 29 η Οσέρ, στο +4 από το 17ο Στρασβούργο. Φυσικά και ακόμη υπάρχουν οχτώ αγωνιστικές στη γαλλική σεζόν και είναι πολύ νωρίς για υπολογισμούς, αλλά κι από την άλλη για αυτό και μιλάμε για κανονικές τιμές Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στρασβούργο – Αζαξιό: 1 (απόδοση 1.85) 16:00
  • Οσέρ – Ναντ: Χ (απόδοση 3.20) 16:00
  • Βέρντερ – Φράιμπουργκ: 2 (απόδοση 2.55) 16:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ