TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυνατά Bet Builder σε Βρέμη (2.80), Μπολόνια (5.30)

Ο Νίκλας Φίλκρουγκ πανηγυρίζει γκολ του με την Ντόρτμουντ απέναντι στην Νιούκαστλ | 7 Νοεμβρίου 2023
Ο Νίκλας Φίλκρουγκ πανηγυρίζει γκολ του με την Ντόρτμουντ απέναντι στην Νιούκαστλ | 7 Νοεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει τους αγώνες Βέρντερ - Ντόρτμουντ και Μπολόνια - Ίντερ και δημιουργεί δύο Bet Builder σε αποδόσεις 2.80 και 5.30 αντίστοιχα.

Μπολόνια – Ίντερ: Η Μπολόνια είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Serie A και διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στην τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με τις έξι διαδοχικές νίκες είναι στην τέταρτη θέση και ειδικά το 2-1 επί της Αταλάντα στο Μπέργκαμο, με ανατροπή στο β’ ημίχρονο, ήταν μια επίδειξη δύναμης. Και κόντρα στην πρωτοπόρο και ουσιαστικά ήδη πρωταθλήτρια Ίντερ, θα έχει ένα πραγματικό κρας-τεστ για τις επιδιώξεις της.

Η Ίντερ μετά το 2-1 επί της Τζένοα άνοιξε τη διαφορά στους 15 βαθμούς από τη Γιουβέντους και μόνο αν έρθει ο κόσμος ανάποδα θα κινδυνεύσει να χάσει τον τίτλο. Οι «νερατζούρι» μπορούν να είναι πιο χαλαροί ανασταλτικά στο ματς στην Μπολόνια ενώ την Τετάρτη έχουν και τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Επιλέγουμε το G/G και προσθέτουμε το γκολ του Ορσολίνι της Μπολόνια. Ο 27χρονος εξτρέμ έχει 9 γκολ στη σεζόν ενώ έχει βρει δίχτυα στα τελευταία δύο παιχνίδια με αντίπαλο την Ίντερ.

Bet Builder με το G/G και το anytime γκολ του Ορσολίνι, σε απόδοση 5.30.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Βέρντερ – Ντόρτμουντ: Η Ντόρτμουντ είναι φαβορί στο 1.90, στο εκτός έδρας ματς με τη Βέρντερ Βρέμης, ωστόσο δεν υπάρχει ιδιαίτερη αξία. Έχει την Τετάρτη και τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν για το Τσάμπιονς Λιγκ και η σκέψη της θα είναι και εκεί, ενώ η Βέρντερ είναι ομάδα που μπορεί να την απειλήσει. Η ομάδα της Βρέμης προέρχεται από την οριακή ήττα με 2-1 από τη Χοφενχάιμ, έδειξε όμως την επιθετική της ικανότητα καθώς βρήκε δίχτυα σε ενδέκατο διαδοχικό παιχνίδι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Λογικό λοιπόν να επιλέξουμε το G/G στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ και είναι πολύ πιθανό αυτό το γκολ η Βέρντερ να το δεχτεί από έναν πρώην παίκτη της. Τον Νίκλας Φίλκρουγκ, που έγινε κάτοικος Ντόρτμουντ το καλοκαίρι και σε 24 ματς στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 11 γκολ.

Bet Builder με το G/G και το anytime γκολ του Φίλκρουγκ, σε απόδοση 2.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια – Ίντερ: Goal/Goal & να σκοράρει ο Ορσολίνι (απόδοση 5.30), 19:00
  • Βέρντερ – Ντόρτμουντ: Goal/Goal & να σκοράρει ο Φίλκρουγκ (απόδοση 2.70), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ