TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα του 4.50

Οι παίκτες της Ρεν πανηγυρίζουν μετά από ματς με την Παρί νίκη στο πρωτάθλημα
Οι παίκτες της Ρεν πανηγυρίζουν μετά από ματς με την Παρί © 2021 JEREMIAS GONZALES/ASSOCIATED PRESS

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και παίζει σε Γαλλία και Ισπανία.

Σημαντικό παιχνίδι για τα κάτω στρώματα της βαθμολογίας της La Liga το Γρανάδα – Οσασούνα (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες, όμως, φαίνεται ότι ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία το σημερινό παιχνίδι. Η Γρανάδα δείχνει αρκετά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, πήρε τέσσερις βαθμούς με Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ενώ την Πέμπτη έπαιξε στα ίσια τη Χετάφε εκτός έδρας, έχασε όμως 4-2, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 87’. Δείτε το ρεπορτάζ του παιχνιδιού.

Από την άλλη, έχουμε τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα από τον Οκτώβρη και έπειτα. Όχι μόνο δεν έχει νικήσει στα έξι προηγούμενα εκτός (0-3-3), αλλά μάλιστα δεν έχει πετύχει ούτε γκολ! Επιπλέον, έχει τραγική παράδοση στη Γρανάδα. Δεν έχει νικήσει εκεί από το 1958 (!), ενώ στα τελευταία δέκα χρόνια έχει έξι ήττες και μόλις τρεις ισοπαλίες. Ο άσος είναι στο 2.50.

Προγνωστικά Γαλλία: Κλερμόν - Ρεν

Στη Γαλλία, η Ρεν φάνηκε στο τελευταίο διάστημα να βγάζει την κούραση της σεζόν και μέτρησε τρεις ήττες στο πρωτάθλημα αλλά και έναν αποκλεισμό-έκπληξη στο κύπελλο από τη Νανσί (16:00 Live από το SPORT24). Στο τελευταίο της όμως παιχνίδι, την περασμένη Κυριακή, η Ρεν επέστρεψε στα γνώριμά της στάνταρ, διαλύοντας την Μπορντό με 6-0.

Η φετινή Μπορντό βέβαια δεν αποτελεί κάποιο σοβαρό κριτήριο, όμως στην εμφάνιση της Ρεν ήταν εμφανής η φρεσκάδα που της έλειψε τις προηγούμενες εβδομάδες, με όλους της τους επιθετικούς να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα (από ένα γκολ Τεριέ και Λαμπόρντ, συν δύο ο Γκιρασί, που μπήκε αλλαγή). Δείτε το ρεπορτάζ του παιχνιδιού.

Στην Κλερμόν πηγαίνει τώρα η Ρεν, μια Κλερμόν εμφανώς ντεφορμέ που στα τελευταία της τρία παιχνίδια δεν έχει καν σκοράρει, πληρώνοντας και την απουσία του πρώτου της σκόρερ, του Μοαμέντ Μπαγιό, που είναι στο Κόπα Άφρικα με τη Γουινέα. Το διπλό παίζει στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γρανάδα – Οσασούνα: 1 (απόδοση 2.50), 15:00
  • Κλερμόν – Ρεν: 2 (απόδοση: 1.80), 16:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ