TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 9.70

Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους επί της Μπάγερν
Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους επί της Μπάγερν © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και επιλέγει δύο προτάσεις από την Ισπανία και την Ιταλία.

Γεμάτο το κυριακάτικο πρόγραμμα, πολλά ανοιχτά μέτωπα στα πρωταθλήματα που είναι πια μια δυο ανάσες από το φινάλε και το Match Money ξεδιαλέγει το κουπόνι για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Στην Ιταλία, πέρα από το μπρα ντε φερ τίτλου των δύο θηρίων του Μιλάνου, γίνεται μεγάλη μάχη στην ουρά. Τζένοα (28 βαθμοί και δύο ματς να της απομένουν), Κάλιαρι (29 βαθμοί και δύο ματς), Σαλερνιτάνα, που έμεινε χθες στο 1-1 με την Έμπολι (31 βαθμοί και ένα ματς), και Σαμπντόρια (33 βαθμοί και δύο ματς) μάχονται για να αποφύγουν δύο θέσεις υποβιβασμού.

Προγνωστικά Ιταλία

Η Κάλιαρι τώρα φιλοξενεί την Ίντερ, η Τζένοα πηγαίνει στη Νάπολη (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), ενώ η Σαμπντόρια παίζει αύριο με τη Φιορεντίνα, που διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τζένοα και Νάπολι είναι γνωστό ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις, με τους οπαδούς τους αδελφοποιημένους και τις δύο ομάδες να αλληλοβοηθιούνται ανά καιρούς.

Σίγουρα, σε αυτά τα παρασκηνιακά ματς ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι και αν θα παιχτεί πίσω από την κουρτίνα και πάντα υπάρχει το ρίσκο να την πατήσεις. Αλλά για στοίχημα μιλάμε, πάντα υπάρχει ρίσκο και το θέμα είναι η απόδοση στην οποία το παίρνεις. Και το 4.45 του διπλού στη Stoiximan το αξίζει και με το παραπάνω.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Προγνωστικά Ισπανία

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ πέρασε εντυπωσιακά μεσοβδόμαδα από την έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο με 5-1 και υποδέχεται σήμερα τη Ρεάλ Σοσιεδάδ σε έναν τελικό Ευρώπης (20:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η Βιγιαρεάλ λόγω της εξαιρετικής πορείας της στο Champions League έχασε έδαφος στο πρωτάθλημα, όμως με τη νίκη της την Πέμπτη είναι γερά στη μάχη.

Στην 7η θέση αυτή τη στιγμή, που οδηγεί στο Conference, και στο -3 από την 6η (Σοσιεδάδ), που οδηγεί στο Europa. H Βιγιαρεάλ με νίκη σήμερα πιάνει τη Σοσιεδάδ, με την οποία υπερτερεί στην ισοβαθμία, και θα πάει στο πολύ δύσκολο φινάλε (τελευταία αγωνιστική, Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο – Σοσιεδάδ) έχοντας το πάνω χέρι. Ψημένη στα μεγάλα παιχνίδια, έχει πια χτίσει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και ο άσος δίνεται στο 2.18 στη Stoiximan με 0% γκανιότα.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Τζένοα: 2 (απόδοση 4.45 - Stoiximan) 16:00
  • Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ: 1 (απόδοση 2.18 - Stoiximan) 20:30

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ