TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Μάχες επιβίωσης για Τζένοα, Έβερτον και Μαγιόρκα

Οι παίκτες της Έβερτον πανηγυρίζουν τη νίκη τους κόντρα στη Λέστερ σε αγώνα για την Premier League
Οι παίκτες της Έβερτον πανηγυρίζουν τη νίκη τους κόντρα στη Λέστερ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και καταλήγει σε τέσσερα δυνατά πονταρίσματα από Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία.

Αυτές τις ημέρες, ψάχνουμε το κίνητρο, το σωστό είναι το μονόπλευρο κίνητρο να συνδυάζεται με την κλάση. Να ποντάρουμε δηλαδή σε ομάδες που έχουν τη δυνατότητα και από μόνες τους να κερδίσουν το παιχνίδι, ανεξάρτητα από το τι θα θελήσει να κάνει ο αντίπαλος τους. Με βάση αυτήν την πραγματικότητα το Ναπολι - Τζένοα δεν παίζεται. Υπάρχει όμως ένας δεσμός μεταξύ των δύο ομάδων, που με κάνει να πιστεύω πως δεν θα την ρίξει η Νάπολι την Τζένοα (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Ιταλία: Αδελφοποιημένες

Η ιστορία ξεκίνησε από τις 10/6/2007. Είναι η σεζόν που είχε βρεθεί και η Γιουβέντους στη Serie B, η τελευταία που η Τζένοα και η Νάπολι αγωνίζονταν στις μικρότερες κατηγορίες. Ήταν η τελευταία αγωνιστική και χρειάζονταν μία ισοπαλία, για να ανέβουν παρέα και να μη χρειαστεί να δώσουν μπαράζ. Έφεραν ένα αγαπημένο 0-0 και αγκαλιασμένοι στις εξέδρες οι φανατικοί οπαδοί των δύο ομάδων πανηγύρισαν την άνοδο.

Από τότε δημιουργήθηκαν σχέσεις αγάπης ανάμεσα στους δύο συλλόγους, με τους οργανωμένους να έχουν αδελφοποιηθεί. Σήμερα η Νάπολι είτε κερδίσει είτε χάσει από την Τζένοα, στο τέλος της αγωνιστικής τρίτη θα είναι. Αντίθετα, η Τζένοα με νίκη έχει το δικαίωμα να παίξει για την παραμονή της, την τελευταία αγωνιστική. Το διπλό βρίσκεται σε πτώση, εντοπίζεται όμως ακόμη σε εξαιρετικές αποδόσεις, ακόμη και άνω του 4.00. Ασφαλώς πρόκειται για επιλογή ρίσκου, διότι αν η Νάπολι αποφασίσει να το παίξει το παιχνίδι, θα κερδίσει εύκολα.

Προγνωστικά Αγγλία: Πρέπει να σωθεί πριν πάει στο Emirates

Η Έβερτον παίρνοντας επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια κατάφερε να αναπνεύσει. Δεν έχει σωθεί, όμως κρατάει την τύχη στα χέρια της. Θα πρέπει όμως να εξασφαλίσει την παραμονή της, πριν φθάσει στην τελευταία αγωνιστική. Σήμερα βρίσκεται στην 16η θέση, στο +2 από την Μπέρνλι και τη Λιντς, έχει μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Λιντς.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ πρέπει να αξιοποιήσει τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει. Σήμερα με την Μπρέντφορντ (18:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) και την Τετάρτη με την Κρίσταλ Πάλας. Την τελευταία αγωνιστική παίζει στην έδρα της Άρσεναλ, που θα χρειάζεται τη νίκη, για να κλειδώσει την 4η θέση.

Η Μπρέντφορντ δεν χαρίζεται και είναι επικίνδυνη ομάδα, όμως σήμερα η Έβερτον παίζει για την ζωή της. Από τη στιγμή που κατάφερε σε αυτή τη μάχη να επιβιώσει με την Τσέλσι, μπορεί να το πετύχει και με την Μπρέντφορντ. Ο άσος στο 2.10 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ισπανία: Κλειδώνει την ευρωπαϊκή της έξοδο

Η Βιγιαρεάλ με το διπλό που έκανε στην έδρα της Βαγιεκάνο, πραγματοποίησε ένα αποφασιστικό βήμα για την έξοδο της στην Ευρώπη. Βρίσκεται στο +4 από την Μπιλμπάο, και στο -3 από τη Σοσιεδάδ. Αυτήν την στιγμή είναι σε θέση, που οδηγεί στο επόμενο Conference League και χρειάζεται να περάσει τη Σοσιεδάδ για να εξασφαλίσει την έξοδο της στο Europa League.

Η Βιγιαρεάλ είχε κερδίσει με 3-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι τη Σοσιεδάδ κι αν την κερδίσει και σήμερα, εξασφαλίζει πως έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία (20:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Την τελευταία αγωνιστική και οι δύο έχουν δύσκολο έργο, η Βιγιαρεάλ πηγαίνει στο Καμπ Νου, η Σοσιεδάδ παίζει εντός με την Ατλέτικό.

Η ομάδα του Έμερι έχει αποδείξει τις δυνατότητες της και με νίκη σήμερα σφραγίζει την ευρωπαϊκή της παρουσία και την επόμενη σεζόν. Ασφαλώς και πρέπει να βρίσκεται στην Ευρώπη, επίσης θα της δοθεί η δυνατότητα να παίξει για την έξοδο της στο Europa League την τελευταία αγωνιστική. Ο άσος στο 2.10-2.15 στις περισσότερες εταιρίες.

Παίζει για την ζωή της

Μετά το ταπεινωτικό 2-6 στο εκάποντο παραμονής με τη Γρανάδα, η Μαγιόρκα πήρε ηρωική λευκή ισοπαλία στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" από τη Σεβίλλη και έμεινε ζωντανή. Βρίσκεται στο -2 από τη 17η Κάδιθ, έχει όμως πιο εύκολο πρόγραμμα.

Η Μαγιόρκα υποδέχεται την αδιάφορη Βαγιεκάνο (20:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24) και την τελευταία αγωνιστική, παίζει στην Παμπλόνα με την επίσης αδιάφορη, Οσασούνα. Η Κάδιθ παίζει σήμερα στο Μπερναμπέου και την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της Αλαβές. Η Ράγιο έπαιξε την περασμένη Πέμπτη εντός έδρας με τη Βιγιαρεάλ και η αλήθεια είναι πως δεν σκίστηκε ιδιαίτερα, ηττήθηκε 1-5, με κάτω τα χέρια. Η Μαγιόρκα παίζει για τη ζωή της ο άσος στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι - Τζένοα: 2 (απόδοση 4.20), 16:00
  • Έβερτον - Μπρέντφορντ: 1 (απόδοση 2.10), 18:00
  • Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Σοσιεδάδ: 1 (απόδοση 2.10-2.15), 20:30
  • Μαγιόρκα - Ράγιο Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 1.65), 20:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ