TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 3.65

Ο Τόνι Μόομπρεϊ ως τεχνικός της Μπλάκμπερν σε ματς για το Λιγκ Καπ κόντρα στη Νιουκάστλ
Ο Τόνι Μόομπρεϊ στον πάγκο της Μπλάκμπερν © 2022 LEE SMITH/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Αμβούργο από την 2. Bundesliga και Μπέρμιγχαμ από την Championship συνθέτουν τη δυάδα της Παρασκευής.

Αμβούργο – Αννόβερο. Από το 2018, που υποβιβάστηκε από την Bundesliga για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Αμβούργο παλεύει για την επιστροφή στα σαλόνια, έχοντας χάσει την άνοδο με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Έκτη φέτος χρονιά του στη 2η κατηγορία και το Αμβούργο έχει ξανά αδιαπραγμάτευτο στόχο μία από τις δύο θέσεις της αυτόματης ανόδου: 2ο αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία με 37 πόντους, στο -5 από τη συμπολίτισσα Σαν Πάουλι και με Χολστάιν και Γκρόιτερ Φιρτ να το κυνηγούν με 36 και 35.

Στο όριο λοιπόν η μάχη και το ματς με το 6ο Αννόβερο (31 β.) είναι προφανώς κρίσιμο, ώστε να μη δώσει δικαιώματα σε μια εν δυνάμει ανταγωνίστρια. Το Αμβούργο έρχεται από μεγάλο διπλό στο Βερολίνο επί της Χέρτα, πέρυσι στο αντίστοιχο παιχνίδι κέρδισε 6-1, στον πρώτο γύρο πέρασε με 1-0 από το Αννόβερο και σίγουρα έχει δικαιολογημένα τον ρόλο του φαβορί. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι το Αννόβερο έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τον Σεπτέμβριο, μετρώντας έκτοτε 0-3-4.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Σέφιλντ Γουέν. – Μπέρμιγχαμ. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά της βαθμολογίας της Championship: 19η η Μπέρμιγχαμ και στο +3 από τον υποβιβασμό, 23η η Σέφιλντ Γουένσντεϊ και στο -8 από τη σωτηρία. Οι δυο ομάδες πάντως δεν είναι του ίδιου αγωνιστικού επιπέδου. Για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ εξαρχής ο στόχος ήταν να κρατηθεί στην κατηγορία, και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα με τα πολλά διοικητικά προβλήματα και την ένταση που υπάρχει στη σχέση με τους οπαδούς.

Αντίθετα, η Μπέρμιγχαμ είναι ομάδα που έχει υλικό για το πάνω μισό της βαθμολογίας και απλά έμπλεξε από τη γνωστή εγκληματική απόφαση της διοίκησης να αλλάξει χωρίς λόγο προπονητή το φθινόπωρο δίνοντας τα ηνία στον Γουέιν Ρούνι. Ο Ρούνι όμως αποχώρησε πολύ γρήγορα, την ομάδα πλέον έχει αναλάβει ο Τόνι Μόμπρεϊ, οι μεταγραφές τον Γενάρη ήταν καλές και η λογική λέει ότι τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει αναρρίχηση στη βαθμολογία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμβούργο – Αννόβερο: 1 (απόδοση 1.70), 19:30
  • Σέφιλντ Γουέν. – Μπέρμιγχαμ: 2 DNB (απόδοση 2.15), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ