TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 3.46

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 3.46
@2022 ASHLEY LANDIS/AP IMAGES

Το Match Money βγάζει μία δυάδα για ποντάρισμα από το στοιχηματικό πρόγραμμα του Μουντιάλ.

Πρώτη μέρα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ, με τον 1ο και τον 2ο όμιλο να ανοίγουν τον χορό στο κλασικό πια πρόγραμμα των τεσσάρων αγώνων.

Ουαλία – Ιράν (12:00 ANT1, Live από το SPORT24). Το Ιράν έφαγε πολύ "ξύλο" από τους Άγγλους στην πρεμιέρα και σε τέτοιες καταστάσεις το ερώτημα που προκύπτει είναι πολύ απλό: Θα μπορέσει να βγάλει αντίδραση στο επόμενο παιχνίδι του ή όχι; Στην περίπτωση του Ιράν, μάλλον τα πράγματα είναι δύσκολα. Όχι τόσο λόγω της εξάρας (στο κάτω κάτω, με την Αγγλία έπαιζε), αλλά κυρίως γιατί από την αρχή του τουρνουά η αύρα από το στρατόπεδο των Ιρανών δεν ήταν πολύ καλή, δεν έβγαζαν και δεν βγάζουν αυτό που λέμε μια γροθιά, καθώς η όλη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους φαίνεται να έχει επηρεάσει και την εθνική.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Οι Ουαλοί, από την άλλη, δεν είναι φυσικά κανένα μεγαθήριο, όμως έδειξαν και με τους Αμερικανούς πως έχουν πολλή ψυχή και αυτή τη στιγμή βρίσκονται μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία. Με μία νίκη επί του Ιράν, κι αν οι Άγγλοι το βράδυ νικήσουν τις ΗΠΑ, θα μπορούν την τελευταία αγωνιστική να περάσουν χεράκι χεράκι με τα "ξαδέρφια" τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κατάρ – Σενεγάλη (15:00 ANT1, Live από το SPORT24). Το Κατάρ μπορεί να μην έφαγε ούτε τα εφτά της Κόστα Ρίκα από την Ισπανία ούτε τα έξι του Ιράν από την Αγγλία, όμως με δεδομένο ότι αντιμετώπιζε το Εκουαδόρ η εικόνα του ήταν μάλλον η χειρότερη και από τις 32 ομάδες της τελικής φάσης.

Πραγματικά ομάδα πολύ χαμηλού επιπέδου και μοιάζει δύσκολο αυτή η απογοητευτική εικόνα να ήταν απλώς απόρροια του άγχους και της πίεσης της πρεμιέρας. Αντίθετα, η Σενεγάλη έκανε θετικότατη εμφάνιση κόντρα στους Ολλανδούς και ξέρει ότι η νίκη επί του Κατάρ είναι εκ των ων ουκ άνευ, ώστε να παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση στο φινάλε κόντρα στο Εκουαδόρ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουαλία – Ιράν: 1 (απόδοση 2.10) 12:00
  • Κατάρ – Σενεγάλη: 2 (απόδοση 1.65) 15:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ