TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το Champions League

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπενφίκα για τους ομίλους του Champions League.
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπενφίκα για τους ομίλους του Champions League. © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και παίζει μπάλα με τα δύο μεγάλα ματς του Champions League για τη φάση των "16".

Επιστροφή του Champions League σήμερα και η αυλαία των νοκ άουτ ανοίγει με δύο… ματσάρες: Παρί – Μπάγερν στο Παρίσι (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) και Μίλαν – Τότεναμ στο Μιλάνο (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Στο Μίλαν – Τότεναμ έχουμε δυο ομάδες με πολλά προβλήματα και ακόμη περισσότερα σκαμπανεβάσματα φέτος. Αρκεί να δεις ότι η Μίλαν έχει ρεκόρ 1-3-4 σε όλες τις διοργανώσεις τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ενώ η Τότεναμ έρχεται από τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Λέστερ, όταν μόλις πριν από δέκα μέρες είχε νικήσει 1-0 τη Σίτι.

Πάντως, η Τότεναμ έχει σαφώς μεγαλύτερο ταβάνι ως ομάδα και είναι λογικό να σκεφτούμε ότι, τώρα που καίει η μπάλα, αυτή η ποιότητα θα μετρήσει. Έστω κι αν, με δεδομένες τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Κόντε στα χαφ (Μπετανκούρ, Χόιλμπεργκ κτλ.), κι από τη στιγμή που μιλάμε για το πρώτο ματς διπλών νοκ άουτ, μάλλον είναι αναγκαίο με κάποιον τρόπο να καλυφθείς και στο Χ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Παρί – Μπάγερν είναι φυσικά η τιτανομαχία αυτής της φάσης του Champions League, ένα ζευγάρι που εύκολα θα μπορούσε να είναι τελικός. Το ζευγάρι το μπερδεύει ακόμη περισσότερο η χαλαρότητα των δύο ομάδων στα πρωταθλήματά τους, όπου ξέρουν ότι δεν χρειάζεται να παίζουν στο 100% για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Όπως βέβαια το μπερδεύει και το ρεπορτάζ των Παριζιάνων, καθώς Μέσι και Εμπαπέ κουβαλούν προβλήματα τραυματισμών. Τα τελευταία νέα πάντως από το Παρίσι λένε ότι ο Μέσι θα είναι κανονικά στην εντεκάδα, ενώ και ο Εμπαπέ φαίνεται να ξεπερνά πιο γρήγορα από ό,τι αναμενόταν τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο.

Η φετινή Παρί είναι πιο πραγματίστρια από άλλες σεζόν, στο Παρκ Ντε Πρενς μετρά ένα σερί 40 αγώνων χωρίς ήττα σε 90λεπτο, ενώ μετρά έξι νίκες στα εφτά τελευταία ευρωπαϊκά της εντός έδρας παιχνίδια, έχοντας νικήσει μεταξύ άλλων Σίτι, Ρεάλ και Γιουβέντους. Κι από τη στιγμή που η αγορά φαίνεται να δίνει πολύ μεγάλο βάρος στο μπερδεμένο ρεπορτάζ της Παρί, έχοντας ανεβάσει τον άσο σε τιμές αουτσάιντερ και αγγίζοντας το 2.80, θεωρούμε ότι αξίζει το ρίσκο του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν – Τότεναμ: Χ2 (απόδοση 1.55)
  • Παρί – Μπάγερν: 1 (απόδοση 2.80)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ