TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από τις μικρές κατηγορίες

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

To Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και επιλέγει μια δυάδα από τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας και της Αγγλίας.

Τζίλιγχαμ – Σάλφορντ. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν στη Β’ Αγγλίας με στόχο την άνοδο, αλλά και για τις δύο η σεζόν έχει μπερδευτεί. Η Τζίλιγχαμ μπήκε με φουλ γκάζια και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έκανε το απόλυτο με τέσσερις νίκες. Στο εσωτερικό της όμως υπήρχε γκρίνια, γιατί η φιλόδοξη διοίκηση δεν ικανοποιούνταν από το στιλ παιχνιδιού της ομάδας (και οι τέσσερις νίκες ήταν με 1-0!) και ζητούσε από τον τότε προπονητή της πιο επιθετικό παιχνίδι. Έτσι, το διαζύγιο δεν άργησε να έλθει και η Τζίλιγχαμ, που έμεινε μεγάλο διάστημα με υπηρεσιακό έχασε τελείως τον δρόμο της, έχοντας πλέον ρεκόρ 8-1-8.

Τώρα πάντως η Τζίλιγχαμ έχει νέο προπονητή τον παλιό χαφ της Τότεναμ και της Μπέρμιγχαμ Στίβεν Κλέμενς, ο οποίος θα κάνει την εντός έδρας πρεμιέρα του στο ματς με τη Σάλφορντ. Μια Σάλφορντ που είναι από τις πιο ισχυρές οικονομικά ομάδες της Β’ Αγγλίας και κάθε χρόνο ξεκινά ως φαβορί αλλά τα κάνει θάλασσα.

Όπως και φέτος, όπου η Σάλφορντ είναι μόλις στη 15η θέση με ρεκόρ 6-3-8. Η Σάλφορντ μάλιστα προέρχεται από πολύ άσχημο μεσοβδόμαδο, καθώς την Τρίτη αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Πίτερμπορο στα πέναλτι. Σε ματς που προηγήθηκε 3-2 στην παράταση, αλλά δέχθηκε το 3-3 κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του 120λεπτου…

Αλκορκόν – Σπόρτινγκ Χιχόν (17:15 Live από το SPORT24). Παιχνίδι μεταξύ ομάδων με διαφορετικούς στόχους και διαφορετικό ειδικό βάρος. Η Αλκορκόν είναι μια μικρή ομάδα από ένα προάστιο της Μαδρίτης η οποία δεν έχει παίξει ποτέ στην ιστορία της στα σαλόνια της La Liga και, όντας νεοφώτιστη φέτος στη Segunda, ο μοναδικός στόχος της είναι η σωτηρία. Κάτι που φαίνεται ήδη από τη βαθμολογία, όπου η Αλκορκόν βρίσκεται στην 20ή θέση και εντός της ζώνης του υποβιβασμού, έχοντας συνολικό ρεκόρ 3-4-8 και, το πιο ανησυχητικό, 1-2-4 εντός έδρας.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν, από την άλλη, είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα της Segunda, έχοντας στην ιστορία της 42 συμμετοχές στη La Liga. Υπό τη διοίκηση ενός μεξικάνικου fund από πέρυσι, ο στόχος είναι η ομάδα να επιστρέψει στα σαλόνια μετά από πέντε χρόνια απουσίας. Η Segunda είναι δύσκολη και σκληρή κατηγορία και προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν από τώρα, πάντως η Σπόρτινγκ δείχνει όντως ικανή να το παλέψει. Στην 3η θέση της βαθμολογίας είναι αυτή τη στιγμή, σε θέση δηλαδή πλέι οφ και μόνο έναν πόντο πίσω από τη δυάδα της αυτόματης ανόδου.

Η Σπόρτινγκ έρχεται από γκέλα εντός έδρας 1-1 με την Αμορεμπιέτα, ένα αποτέλεσμα που διέκοψε ένα σερί τριών νικών, και καλείται να ρεφάρει τώρα, σε ένα ματς που δεν θα αισθάνεται να παίζει εκτός έδρας, αφού στο γηπεδάκι των 5.000 θέσεων της Αλκορκόν θα έχει μαζί της 1.000 οπαδούς της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζίλιγχαμ – Σάλφορντ: 1 (απόδοση 2.00) 17:00
  • Αλκορκόν – Σπόρτινγκ Χιχόν: 2 (απόδοση 2.40) 17:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ