TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από Αγγλία και Γαλλία

Ο Ομπαμεγιάνγκ πανηγυρίζει στο Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός
Ο Ομπαμεγιάνγκ πανηγυρίζει στο Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Επιστροφή των μεγάλων πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο και μετά το δεκαπενθήμερο ρεπό των εθνικών ομάδων. Και το Total Betting του Match Money επιλέγει μια δυάδα από Αγγλία και Γαλλία.

Μπρέντφορντ – Μπέρνλι (Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Το σετ των αποδόσεων, στη λογική ότι η Μπρέντφορντ είναι στην τρίτη της σερί σεζόν στην Premier League έχοντας τερματίσει 9η πέρυσι ενώ η Μπέρνλι ανέβηκε φέτος από την Championship, δίνει τον άσο καθαρό φαβορί του 1.85, ανεβάζοντας το διπλό σε τιμές άνω του 4.00. Αλλά στην πράξη τα πράγματα δείχνουν πολύ πιο οριακά.

Η Μπρέντφορντ δεν έχει νικήσει από τις 19/8 και το διπλό στο Φούλαμ, ενώ παραμένει χωρίς τρίποντο στην έδρα της, έχοντας ισοπαλίες με Τότεναμ, Κρίσταλ Πάλας, Μπόρνμουθ και έχοντας χάσει στο πιο πρόσφατο 1-3 από την Έβερτον. Η Μπέρνλι, από την άλλη, εμφανώς δυσκολεύεται στην προσαρμογή της στα σαλόνια, όμως εκτός έδρας έχει μόνο την ήττα από τη Νιούκαστλ, παίρνοντας αποτέλεσμα και στα δύο ματς με ομάδες των κυβικών της: 1-1 στο Νότιγχαμ και νίκη 2-1 στο Λούτον. Μετά από διακοπή, με την Μπρέντφορντ να συνεχίζει να έχει θεματάκια τραυματισμών, τον Κομπανί στην Μπέρνλι να βρίσκει χρόνο για να δουλέψει, η διπλή ευκαιρία σε τιμές διπλασιασμού έχει αξία.

Νις – Μαρσέιγ (Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Μεγάλο τοπικό ντέρμπι στον νότο της Γαλλίας το οποίο βρίσκει τη Νις στη 2η θέση της βαθμολογίας και μοναδική αήττητη ομάδα της Ligue 1, την ώρα που η Μαρσέιγ ψάχνει να βρει τον δρόμο της. Η Μαρσέιγ φέτος το καλοκαίρι έκανε πολλές και καλές μεταγραφές ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη, όμως τα πράγματα στράβωσαν άσχημα με το καλημέρα και τον αποκλεισμό από το Champions League.

H Μαρσέιγ ουσιαστικά δεν μπόρεσε να συνέλθει ποτέ από τη σφαλιάρα των προκριματικών και η απόλυση του Μαρθελίνο πριν από περίπου έναν μήνα ήρθε ως φυσική συνέπεια. Στη θέση του ήρθε ο Ιταλός Γκατούζο, που προπονητικά μπορεί να μη θεωρείται τοπ επιλογή, αλλά μια συσπείρωση και μια αλλαγή στο κλίμα την έχει φέρει. Τρία επίσημα παιχνίδια έχει ο Γκατούζο στον πάγκο των Μαρσεγέζων, με ήττα 3-2 στο Μονακό, 2-2 με την Μπράιτον στο Europa και εύκολο 3-0 επί της Χάβρης.

Ο Γκατούζο είχε στο διάστημα της διακοπής την πρώτη ευκαιρία να δουλέψει κανονικά με τη νέα του ομάδα και ξέρει ότι το ντέρμπι στη Νίκαια είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι ώστε να καταφέρει να κερδίσει την εξέδρα. Η Μαρσέιγ, ως ρόστερ, προφανώς δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη Νις, το ακριβώς αντίθετο για την ακρίβεια, και η Νις μπορεί να περηφανεύεται για το αήττητό της αλλά στα εντός έδρας μόνο πειστική εικόνα δεν δείχνει: τρεις ισοπαλίες με Λιλ, Λιόν και Μπρεστ, και μόλις μια νίκη επί του Στραβούργου. Η Μαρσέιγ έχει καλή παράδοση στα ντέρμπι με τη Νις, μετρώντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στις έξι τελευταίες της επισκέψεις, και το 3.00 στο οποίο φτάνει το διπλό μάς επιτρέπει να πάρουμε μαζί μας και το DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ – Μπέρνλι: Χ2 (απόδοση 2.00) 17:00
  • Νις – Μαρσέιγ: 2 DNB (απόδοση 2.10) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ