TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δεν έγιναν και υπερδύναμη

Οι παίκτες της Ιταλίας πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν κόντρα στη Γερμανία στην πρώτη αγωνιστική του Nations League
Οι παίκτες της Ιταλίας πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν κόντρα στη Γερμανία στην πρώτη αγωνιστική του Nations League © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τρίτης και ποντάρει σε μια δυάδα από το Nations League από τον πρώτο όμιλο.

Γερμανία – Αγγλία στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας (21:45 Alpha, Novasports 1HD , Live από το SPORT24). Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων στα πρώτα ματς του Nations League ήταν η έλλειψη ρυθμού και έντασης. Κάτι πολύ λογικό αν αναλογιστούμε ότι οι παίκτες προέρχονται από μια σούπερ κοπιαστική σεζόν, η οποία ήρθε αμέσως μετά από την covid-19 χρονιά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η Γερμανία έμεινε στο 1-1 στην Μπολόνια κόντρα στην Ιταλία (10ο ματς με τον Φλικ αήττητη), χωρίς να πείσει ιδιαίτερα με την απόδοσή της, η Αγγλία έπειτα από κακή εμφάνιση έχασε 1-0 από τους αδύναμους Ούγγρους.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Nations League από το Match Money

Προφανώς, η Αγγλία δεν θέλει να μπει στη διαδικασία να διαχειριστεί ψυχολογικά μία δεύτερη κολλητή ήττα, παρότι μιλάμε για το Nations League. Από την άλλη, η Γερμανία ψάχνει μία νίκη επί μεγάλου αντιπάλου για να χτίσει την αυτοπεποίθησή της. Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν δείχνει έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εν κατακλείδι, το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας φαίνεται ότι έχει πολύ Χ μέσα του. Ούτε θα… χαλάσει πολύ τους κουρασμένους Γερμανούς, ούτε θα χαλάσει τους Άγγλους, έπειτα από τη χοντρή γκέλα της Ουγγαρίας. Πληρώνει γύρω από το 3,50.

Ιταλία – Ουγγαρία στο δεύτερο ματς του ομίλου (21:45 Novasports 2HD , Live από το SPORT24). Εντάξει, δεκτό ότι οι Ιταλοί δεν είναι καλά έπειτα από τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Από την άλλη, όμως, και προσωπικότητα έχουν και ποιότητα, ούτως ώστε να καταφέρουν να γυρίσουν την κατάσταση.

Οι Ούγγροι πήραν τη νίκη κόντρα στην Αγγλία, δεν έγιναν όμως υπερδύναμη από τη μια στιγμή στην άλλη και το ότι το διπλό τους έχει πάρει την κάτω βόλτα είναι αν μη τι άλλο υπερβολικό. Θα πάμε με μια κλασική "ιταλική" νίκη, δηλαδή στο combo του 1 & Under 2,5, το οποίο πληρώνει κοντά στο 3,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γερμανία – Αγγλία: Χ (απόδοση 3.50), 21:45
  • Ιταλία – Ουγγαρία: 1 & Under 2,5 (απόδοση 2.95), 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ