TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Γκολ στο ντέρμπι, περνάει εύκολα η Τουρκία

Ο Τόμας Μίλερ κόντρα στον Χάρι Μαγκουάιερ σε αναμέτρηση Γερμανία - Αγγλία στο Euro 2020
Ο Τόμας Μίλερ κόντρα στον Χάρι Μαγκουάιερ © 2022 JUSTIN TALLIS, POOL PHOTO VIA ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ επικεντρώνεται σε δύο δυνατές μονομαχίες από το πρόγραμμα της Τρίτης (07/06) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Για τον 3o όμιλο της πρώτης κατηγορίας του Nations League οι Γερμανοί υποδέχονται τους Άγγλους (21:45 ALPHA, NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ). Και οι δύο ομάδες δεν πήραν στην πρεμιέρα τα αποτελέσματα που ήθελαν. Οι παίκτες του Φλικ έπαιξαν με την απογοητευμένη Ιταλία, με τον Μαντσίνι να κάνει πειράματα και ήταν το μεγάλο φαβορί. Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ήταν ανώτεροι για την πρώτη μισή ώρα, στη συνέχεια όμως υπήρξε πτώση.

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν στο 70ο λεπτό από ατομική ενέργεια του 18χρονού Γκνόντο της Ζυρίχης που έβγαλε μόνο του τον Πελεγκρίνι στη μικρή περιοχή. Τουλάχιστον οι Γερμανοί ισοφάρισαν και κράτησαν το αήττητο των δέκα παιχνιδιών με τον Φλικ στον πάγκο τους. Οι Άγγλοι ήταν απογοητευτικοί στη Βουδαπέστη. Δεν έκαναν τίποτα μέχρι να δεχτούν το γκολ από ένα αυστηρό πέναλτι που δόθηκε στον Τζέιμς, πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες, μόνο όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, χωρίς όμως να καταφέρουν να ισοφαρίσουν.

Τα δεδομένα δείχνουν Goal/Goal

Έχουμε τα εξής δεδομένα, οι Γερμανοί έχουν σκοράρει και στα δέκα παιχνίδια που έχουν δώσει με τον Φλικ στον πάγκο, που μετρά ένα αήττητο σερί 8-2-0. Επίσης μοιάζει δύσκολο οι Άγγλοι να δώσουν δεύτερο παιχνίδι μέσα σε τρεις ημέρες και να μην σκοράρουν. Ο Σάουθγκεϊτ ετοιμάζει την καλή του ενδεκάδα με σκοπό να ρεφάρουν για το λάθος με την Ουγγαρία. Η λογική οδηγεί στο Goal/Goal που δίνεται στο 1.80 στον μέσο όρο των εταιριών.

Όμιλος που προσφέρεται για να κάνουν παρέλαση

Οι Τούρκοι (21:45 NOVASPORTS 3 , LIVE από το SPORT24 ) θέλουν να αποδείξουν πως δεν ανήκουν στη Γ’ κατηγορία. Κέρδισαν εύκολα στην πρεμιέρα 4-0 τα Νησιά Φερόε και ο όμιλος με Λιθουανία και Λουξεμβούργο προσφέρεται για να κάνουν παρέλαση. Σήμερα παίζουν στη Λιθουανία. Το περασμένο Σάββατο οι Λιθουανοί γνώρισαν την 13η ήττα τους στους τελευταίους 16 αγώνες, χάνοντας για πλάκα 2-0 εντός από το Λουξεμβούργο δείχνοντας πως σαν ταβάνι έχουν να παλέψουν με τα Νησιά Φερόε για να αποφύγουν την τελευταία θέση του ομίλου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι Τούρκοι έχουν πληρότητα στο ρόστερ και η ελπίδα τους είναι να καταφέρει ο Γερμανός Κουντζ να το αξιοποιήσει. Ο Τσαλχάνογλου πήρε περιβραχιόνιο και είναι ο ηγέτης αυτής της νέας προσπάθειας. Η αποστολή τους να περάσουν από το Βίλνιους μοιάζει βατή. Το διπλό με over 1,5 στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γερμανία - Αγγλία: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:45
  • Λιθουανία - Τουρκία: 2 & over 1 5 (απόδοση 1.50), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ