TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builders με απόδοση 6.00 και 13.00 στο FA Cup

Οι Γουότκινς και Ντιν πανηγυρίζουν γκολ της Άστον Βίλα κόντρα στην Τότεναμ | 26 Νοεμβρίου 2023
Οι Γουότκινς και Ντιν πανηγυρίζουν γκολ της Άστον Βίλα κόντρα στην Τότεναμ | 26 Νοεμβρίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Παιχνίδι που αναμένεται να είναι αν μη τι άλλο χορταστικό το Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι.

Αναμετρώνται η 3η με την 1η καλύτερη επίθεση στην Premier League, ειδικά η Τότεναμ με τον Ποστέκογλου έχει την τάση να κάνει τα παιχνίδια της ροντέο - σκοράρει σε 33 σερί στο πρωτάθλημα, ενώ ως τώρα τα παιχνίδια της έχουν δει τα περισσότερα γκολ- 74. Βούτυρο στο ψωμί της Μάντσεστερ Σίτι τέτοια παιχνίδια, το 3-3 του αναμεταξύ τους αγώνα στο πρωτάθλημα, μας σπρώχνει στο G/G & Over 2,5 στο 1,80.

Βρήκε επιτέλους το ρυθμό του ο Ρισάρλισον, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Τότεναμ έχει πετύχει έξι γκολ στα επτά τελευταία, όσα τα προηγούμενα 45 στην κατηγορία, δείχνοντας αναγεννημένος από τότε που ανέλαβε ο Ποστέκογλου. Στο 3,60 το anytime του.

Η επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρόινε από τραυματισμό είναι κομβική για τη Μάντσεστερ Σίτι και άμεσα ανέλαβε δράση. Παίζοντας ως αλλαγή σε τρία ματς όλων των διοργανώσεων πρόλαβε να σκοράρει μία φορά (κόντρα στη Νιούκαστλ) και να δώσει τρεις ασίστ, άκρως απαραίτητος για τα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Στο FA Cup με την Τότεναμ λογικά θα ξεκινήσει βασικός, το να δώσει μια ασίστ πληρώνει το ικανοποιητικό 3,50, σίγουρα ο Βέλγος θα έχει ευκαιρίες για να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του.

Συμπερασματικά, δημιουργούμε ένα Bet Builder με G/G & Over 2,5 & Ρισάρλισον anytime & Ντε Μπρόινε ασίστ με συνολική απόδοση 13.00

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Εξαιρετικά ενδιαφέρον φυσικά έχει και το Τσέλσι – Άστον Βίλα. Η Τσέλσι προέρχεται από νικηφόρα ρεβάνς στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ την Τετάρτη, προφανώς με δυνατή ψυχολογία αλλά και επιβαρυμένη περισσότερο από την εξαιρετική φέτος Άστον Βίλα. Πολύ ψηλά στο πρωτάθλημα, μέσα στο Conference League και με βλέψεις και στο FA Cup. Μια Άστον Βίλα που έκανε το διπλό στο ίδιο γήπεδο και στο πρωτάθλημα, οπότε πάμε με το Χ2 σε απόδοση στο 1.72.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τρομερή χρονιά από τον Γουάτκινς της Άστον Βίλα, αιχμή του δόρατος σε όλη αυτή την προσπάθεια, 21 γκολ και 11 ασίστ στην Premier League, μόνο οι Σαλάχ και Χάαλαντ είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ μέσα στο χρόνο. Το anytime του στο 3,00.

Ομάδες που δέχονται με ευκολία την κίτρινη κάρτα. 66 εις βάρος τις, τις περισσότερες μετράει η Τσέλσι, 59 τις τρίτες περισσότερες η Άστον Βίλα, αμφότερες διαθέτουν ιδιαίτερα δυναμικούς παίκτες στη μεσαία γραμμή τους. Στο 1,57 το Over 4,5 κάρτες.

Δημιουργούμε λοιπόν ένα Bet Builder με Χ2 & Γουάτκινς anytime & Over 4,5 κάρτες με συνολική απόδοση 6.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Αστον Βίλα: Bet Builder Χ2 & να σκοράρει ο Γουάτκινς anytime & Over 4,5 κάρτες (απόδοση 6.00), 21:45
  • Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι : Bet Builder με G/G & Over 2,5 & να σκοράρει ο Ρισάρλισον & Ντε Μπρόινε ασίστ (απόδοση 13.00), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ