TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder στο 2.70 σε Περιστέρι και Λαμία

Ο Καρλίτος στο Λαμία - Βόλος
Ο Καρλίτος στο Λαμία - Βόλος INTIME SPORTS

Ατρόμητος – ΟΦΗ και Λαμία – Πανσερραϊκός, τα δύο ματς που ανοίγουν την αγωνιστική στη Stoiximan Super League, έχουν αξία δύο Bet Builder σε απόδοση 2.70.

Ατρόμητος – ΟΦΗ: Ο Ατρόμητος είναι ίσως, μετά τον ΠΑΟΚ, η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Stoiximan Super League και από τη μέρα που τον ανέλαβε ο Σάσα Ίλιτς, παραμένει αήττητος. Εννιά ματς με τον Σέρβο προπονητή, επίδοση 5-4-0 και από εκεί που βρισκόταν στην τελευταία θέση τώρα πια χτυπά με αξιώσεις την πόρτα της εξάδας των playoffs, μειώνοντας στον πόντο τη διαφορά από τον Αστέρα Τρίπολης.

Και οι Περιστεριώτες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, μπορούν να ανεβάσουν την παραγωγικότητά τους κόντρα στον διαρκώς ντεφορμέ ΟΦΗ. Που κέρδισε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα την ΑΕΚ στις 2 Οκτωβρίου, έκτοτε και σε δέκα ματς αγνοεί το τρίποντο, με τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Προβληματικός και στο 1-1 με τη Λαμία ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος έχει τον πρώτο λόγο για την επικράτηση.

Bet Builder με τον άσο του Ατρόμητου και το Over 1,5 σε απόδοση 2.70.

Λαμία – Πανσερραϊκός: Λαμία και Πανσερραϊκός είναι δύο ομάδες που έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις φέτος με το ποδόσφαιρο που παίζουν, δεν βγάζουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους και μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Η Λαμία είναι σε καλό μομέντουμ και μετά το 2-2 που απέσπασε από τον Άρη ακολούθησε η μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0, ματς στο οποίο μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα γκολ αλλά και το 1-1 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ. Στο οποίο είχε και πάλι πιθανότητες για να φτάσει στη νίκη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Από την πλευρά του ο Πανσερραϊκός, που πανηγύρισε μεσοβδόμαδα την πρόκριση στην οκτάδα του κυπέλλου με το 1-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, δεν κερδίζει σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα (0-3-5) αλλά είναι πάντα ανταγωνιστικός. Προέρχεται από το 1-1 με την Κηφισιά, στο αμέσως προηγούμενο είχε ηττηθεί οριακά με 3-2 από τον Παναιτωλικό, πριν τη διακοπή σε ματς θρίλερ είχε υποχρεώσει την ΑΕΚ σε ισοπαλία 2-2, ισοφαρίζοντας με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις. Κοντολογίς οι δύο ομάδες μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα σε ένα ανοιχτό ματς σε όλα τα αποτελέσματα.

Το Bet Builder του Goal/Goal με το Over 2,5 αποδίδει 2.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος – ΟΦΗ: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.70), 19:00
  • Λαμία – Πανσερραϊκός: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.70), 20:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ