TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder σε Περιστέρι (2.10) και Λεωφόρο (2.00)

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder σε Περιστέρι (2.10) και Λεωφόρο (2.00)
INTIME SPORTS

Το Match Money βρίσκει αξία σε δύο Bet Builder από τα παιχνίδια του Σαββάτου στη Stoiximan Super League, Ατρόμητος – Άρης και Παναθηναϊκός – Λαμία.

Ατρόμητος – Άρης: Ο Ατρόμητος αναζητεί ένα θετικό αποτέλεσμα για να βάλει στοπ στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών, πέντε αν προσθέσουμε και αυτή στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson από τον Παναθηναϊκό. Και πιθανώς να έχει την ευκαιρία του αυτή κόντρα στον Άρη, που είναι αφιερωμένος ψυχή και… σώμα στο κύπελλο. Οι Κίτρινοι έχουν μπροστά του την ημιτελική ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο Αγρίνιο επικράτησαν με 1-0 και ο Άκης Μάντζιος θα φρεσκάρει κατά πολύ την ενδεκάδα στο Περιστέρι.

Στο αμέσως προηγούμενο ματς στο πρωτάθλημα ο Άρης ήταν κακός στα Γιάννινα με αντίπαλο τον ΠΑΣ και έμεινε στο 0-0. Ο Ατρόμητος μπορεί να εκμεταλλευτεί το ροτέισον του Άρη και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Διπλή ευκαιρία 1Χ, σε συνδυασμό με το χαμηλό σκοράρισμα Under 3,5, Bet Builder σε απόδοση 2.10.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Παναθηναϊκός – Λαμία: Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από θρίαμβο στην Τούμπα, επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ και απέκτησε το ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Kυπέλλου, ενόψει της ρεβάνς της Λεωφόρου την προσεχή Τετάρτη. Ο Φατίχ Τερίμ στο εξίσου σημαντικό ματς με τη Λαμία στη Λεωφόρο αναμένεται να κάνει καλό ροτέισον, ωστόσο και οι ρεζέρβες του τα είχαν πάει καλά την περασμένη Κυριακή στις Σέρρες, στο άνετο 3-0 επί του Πανσερραϊκού.

Ποντάρισμα λοιπόν στο να συνδυάσει τη νίκη του με το ευρύ σκοράρισμα. Η Λαμία, που κάνει την καλύτερη πορεία της ιστορίας της και είναι πολύ κοντά στα playoffs, είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά και ευνοεί το γρήγορο τέμπο. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης και έκανε το καθοριστικό βήμα για την εξάδα, στη Λεωφόρο δεν θα κλειστεί εξίσου. Bet Builder με τον άσο του Παναθηναϊκού και το Over 2,5, σε απόδοση 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος – Άρης: 1Χ & Under 3,5 (απόδοση 2.10), 19:30
  • Παναθηναϊκός – Λαμία: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 20:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ