TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder σε απόδοση 5.30

Ο Σαλάχ απέναντι στον Χερόνιμο Ρούλι στο παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League
Ο Σαλάχ απέναντι στον Χερόνιμο Ρούλι στο παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τρίτης και παίζει μπάλα με τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Λίβερπουλ.

Εβδομάδα επαναληπτικών ημιτελικών στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η αυλαία ανοίγει σήμερα με το Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ. Το σκορ του πρώτου ματς (2-0 η Λίβερπουλ) και κυρίως η εμφανής διαφορά κλάσης μεταξύ των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο μάλλον δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για την ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό. Η Λίβερπουλ αυτή την περίοδο δεν παίζεται και οποιοδήποτε άλλο σενάριο θα αποτελέσει βόμβα μεγατόνων.

Στο 1.70-1.75 δίνεται το διπλό της Λίβερπουλ και εκ πρώτης όψεως δεν είναι άσχημη απόδοση δεδομένης της ποδοσφαιρικής διαφοράς των δύο ομάδων. Από την άλλη όμως, για στοίχημα μιλάμε, δεν πάει εύκολα το χέρι να ποντάρεις στο 1.75 τη νίκη μιας ομάδας που δεν χρειάζεται νίκη για να προκριθεί.

Προγνωστικά Champions League

Τι παίζουμε λοιπόν; Αντί να μπλέξουμε με την απλή αγορά του 1Χ2, κι επειδή το στοίχημα είναι και διασκέδαση, θα χτίσουμε ένα σενάριο και θα εκμεταλλευτούμε το Bet Builder της Stoiximan, ώστε να παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό έχοντας… έννομο συμφέρον.

Η Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα δείχνει να προσανατολίζεται περισσότερο στην ουσία και στο να τελειώνει επαγγελματικά τη δουλειά: 2-0 την Έβερτον, 2-0 τη Βιγιαρεάλ και 1-0 τη Νιούκαστλ τα τελευταία της τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Κάτι βέβαια πολύ λογικό αν αναλογιστούμε το πολύ βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του Κλοπ, που παίζει σε τρία μέτωπα, κυνηγώντας κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία, το quadruple. Και με δεδομένο ότι η Βιγιαρεάλ είναι εκ φύσεως σφιχτή ομάδα, δεν περιμένουμε έναν τρελό ημιτελικό σήμερα το βράδυ στο "Εστάδιο ντε λα Θεράμικα".

Έτσι, για αρχή, συνδυάζουμε τη νίκη της Λίβερπουλ με το Under 3,5 γκολ, ένα σενάριο που συμπεριλαμβάνει αρκετά λογικά σκορ (0-1, 0-2, 1-2 και 0-3) και το οποίο δίνει απόδοση 2.67 στη Stoiximan. Και θα ανεβάσουμε λίγο ακόμη το ρίσκο, προσθέτοντας στο Bet Builder μας και το να σκοράρει ο Σαλάχ, ένα σενάριο που πληρώνει στο 5.30.

Ο Αιγύπτιος σταρ μετρά 22 γκολ μέχρι τώρα στην Premier League και 8 στο Champions League, και βέβαια είναι πάντα η αιχμή του δόρατος. Το κλειδί όμως που μας κάνει να τον επιλέξουμε δεν είναι η αδιαμφισβήτητη εκτελεστική του ικανότητα, αλλά το ότι θα είναι ο πιο φρέσκος από όλους τους επιθετικούς της Λίβερπουλ. Το Σάββατο στο ματς με τη Νιούκαστλ ο Κλοπ επέλεξε να του δώσει ανάσες, ξεκινώντας με τριάδα Μανέ, Ζότα, Ντίας, και με τον Αιγύπτιο να μένει αρχικά στον πάγκο και να περνά αλλαγή στο 70’.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ: 2 & Under 3,5 & σκόρερ Σαλάχ (απόδοση 5.30 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ