TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder με Λιλ και Ντέιβιντ (3.90)

Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ πανηγυρίζει γκολ του στο Λιλ - Ρεμς
Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ πανηγυρίζει γκολ του στο Λιλ - Ρεμς 2021 AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Το Match Money δημιουργεί Bet Builder από το ματς Λιλ – Μαρσέιγ και εμπιστεύεται τη δυνατή έδρα και τη φόρμα του Καναδού φορ Ντέιβιντ.

Λιλ – Μαρσέιγ: Λιλ εναντίον Μαρσέιγ σε ματς με ευρωπαϊκή εσάνς και στη φόρμα των δύο ομάδων ξεχωρίζουμε τις ικανότητες της γηπεδούχου. Η Λιλ με την καλύτερη έδρα της κατηγορίας (9-3-1 απολογισμός), την επιβεβαίωσε στο 2-1 επί της Λανς, με τον Έντον Ζέγκροβα να σημειώνει και τα δύο γκολ. Από την πλευρά της η Μαρσέιγ είναι σε κακή κατάσταση, λόγω και σημαντικών απουσιών που έχουν στερήσει από τον προπονητή Γκασέ πολύτιμες λύσεις. Προέρχεται από δύο σερί ήττες με 2-0, από Ρεν και Παρί, κόντρα και στη Λιλ το έργο της Μαρσέιγ θα είναι δύσκολο.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με στοιχήματα παίκτη, εμπιστευόμαστε τη φόρμα του Τζόναθαν Ντέιβιντ. Ο Καναδός σέντερ φορ, που πολύ πιθανό του χρόνου είναι να αγωνίζεται στη Νάπολι, έχει πετύχει 15 γκολ σε 27 συμμετοχές και ο δεύτερος γύρος του είναι εξαιρετικός. Στα οκτώ τελευταία ματς έχει πετύχει 9 γκολ και φυσικά εμπνέει εμπιστοσύνη πως μπορεί να τα καταφέρει και κόντρα στην Μαρσέιγ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιλ – Μαρσέιγ: 1 & Ντέιβιντ anytime σκόρερ (απόδοση 3.90), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ