TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder καρτών, από 3.75 ως 3.90

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME SPORTS

Βόλος – Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός – Άρης στο σαββατιάτικο πρόγραμμα της Stoiximan Super League, το Match Money κατέληξε σε δύο Bet Builder με βάση τις κάρτες, από 3.75 ως 3.90.

Βόλος – Παναιτωλικός: Ο Βόλος μετά από έξι διαδοχικές ήττες κατάφερε να βάλει στοπ στην “αιμορραγία”, με πέναλτι στις καθυστερήσεις πήρε το 2-2 από τον Πανσερραϊκό. Και τώρα θέλει να ποντάρει στην επάνοδο και στις νίκες, κόντρα στον άδειο ψυχολογικά Παναιτωλικό. Που μεσοβδόμαδα επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 στην προημιτελική ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, για πρώτη φορά θα δώσει το παρών στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα οι Αγρινιώτες ωστόσο δεν τα πάνε καλά, μετρούν τέσσερις κολλητές ήττες, ο Βόλος έχει την ευκαιρία του.

Από εκεί και πέρα, ο Βόλος έχοντας την απόλυτη ανάγκη για τη νίκη, θα επιστρατεύσει και δυναμικό παιχνίδι. Όπως κάνει σε κάθε ματς, με 66 κίτρινες και δύο κόκκινες οι Βολιώτες στις 20 πρώτες αγωνιστικές είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής αρνητικής λίστας στη Stoiximan Super League. Μπορούμε λοιπόν να διαλέξουμε το χαμηλό όριο του Βόλου, τις Over 2,5 κάρτες.

Bet Builder με τον άσο του Βόλου και το Over 2,5 καρτών του Βόλου, σε απόδοση 3.90.

Πανσερραϊκός – Άρης: Ο Πανσερραϊκός είναι σε πολύ καλό “φεγγάρι” με αήττητο τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα, στα ματς με τους άμεσους ανταγωνιστές (Κηφισιά, Λαμία, Γιάννινα, Βόλος) πήρε οκτώ πόντους, που τον απομάκρυναν από την επικίνδυνη ζώνη. Ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας κόντρα στον Άρη, ο οποίος με το 2-2 στο Βόλο με αντίπαλο την Νίκη, σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι Σερραίοι βρίσκουν δίχτυα σε έξι διαδοχικά ματς, μπορούν να το κάνουν και κόντρα στον Άρη, ο οποίος σκοράρει επίσης στο ίδιο εύρος αγώνων.

Και άκρως δυναμικό το παιχνίδι του Πανσερραϊκού, έχει δεχθεί 64 κίτρινες κάρτες, οι έξι εκ των οποίων οδήγησαν σε τρεις αποβολές, ενώ τέσσερις φορές οι παίκτες του είδαν απευθείας κόκκινη κάρτα. Οπότε μπορούμε να επιλέξουμε το άκρως εφικτό όριο των 2,5 καρτών για την ομάδα του Πανσερραϊκού.

Bet Builder με το G/G και το Over 2,5 καρτών του Πανσερραϊκού, σε τιμή 3.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος – Παναιτωλικός: 1 & Over 2,5 κάρτες Βόλος (απόδοση 3.90), 17:30
  • Πανσερραϊκός – Άρης: Goal/Goal & Over 2,5 κάρτες Πανσερραϊκός (απόδοση 3.75), 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ