TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder από το ΑΕΚ - Αντβέρπ

Ο Στίβεν Τσούμπερ
Ο Στίβεν Τσούμπερ EUROKINISSI SPORTS

ΑΕΚ – Αντβέρπ σήμερα στην OPAP Arena και το Total Betting του Match Money προτείνει ένα Bet Builder.

Για τη φετινή ΑΕΚ μεγάλη κουβέντα γίνεται για την άμυνά της και για το γεγονός ότι και στα τέσσερα μέχρι στιγμής επίσημα παιχνίδια της έχει δεχθεί σε όλα γκολ, και μάλιστα πάντα το δέχεται πρώτη. Ακριβώς για αυτό όμως, και σε συνδυασμό βέβαια με την κρισιμότητα του αποψινού παιχνιδιού, είναι λογικό να περιμένουμε σήμερα μια πολύ πιο συγκεντρωμένη αμυντικά ΑΕΚ, καθώς ο Αλμέιδα και οι παίκτες του ξέρουν πως σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό η πρόκριση περνά από τα καθαρά δίχτυα (22:00 MEGA/Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

H AEK του Αλμέιδα εξάλλου, μπορεί να κέρδισε το μάτι του ουδέτερου με το όμορφο ποδόσφαιρό της μεσοεπιθετικά, αλλά η βάση για το περσινό νταμπλ ήταν η άμυνα. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στα οχτώ ντέρμπι πέρυσι στην OPAP Arena με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη κράτησε το μηδέν στα έξι.

Επιπλέον, η Αντβέρπ κατεβαίνει στη ρεβάνς έχοντας κάτι να υπερασπιστεί από το ματς της Αμβέρσας και γενικά είναι μια ομάδα που δεν φημίζεται για την επιθετική της δυνατότητα. Στο πρώτο ματς, όσο το παιχνίδι ήταν στο 11 εναντίον 11, δημιούργησε προϋποθέσεις για μόλις 0,15 xGoals.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αν λοιπόν συνδυάσουμε τον χαμηλό για τέτοιας βαρύτητας παιχνίδι άσο με το No/Goal, ανεβάζουμε την απόδοση γύρω στο 2.80. Χαμηλή βέβαια απόδοση για τη fun λογική ενός Bet Builder, οπότε θα ψάξουμε να βρούμε και τον πιθανό σκόρερ της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που δεν στηρίζεται στα γκολ ενός παίκτη, αλλά παίρνει γκολ από όλους τους μεσοεπιθετικούς της. Χαρακτηριστικό ότι και τα τέσσερα πέντε της γκολ προήλθαν από διαφορετικούς παίκτες (Τσούμπερ, Γαλανόπουλος, Αραούχο, Βίντα, Γκατσίνοβιτς).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σήμερα εκτός μεγάλου απροόπτου φορ θα ξεκινήσει ο Πόνσε κι αυτό, φυσικά, αυτόματα τον καθιστά πιθανό σκόρερ, συν ότι ο Αργεντίνος λογικά θα πάρει και ενδεχόμενο πέναλτι. Στο 6.30 είναι η απόδοση του 1 & No/Goal & Πόνσε anytime και σαφώς μπορεί να αποτελέσει μια λογικότατη επιλογή. Επειδή όμως στο στοίχημα πρέπει να βλέπεις και τις δύο πλευρές του φεγγαριού, και όχι μόνο αυτή που σε βολεύει, πρέπει να σημειώσουμε και το μείον του συλλογισμού, ότι δηλαδή ο Πόνσε έχει μόλις 60 περίπου επίσημα λεπτά στα πόδια του και στο πρώτο ματς έδειχνε να προσπαθεί ακόμη να καταλάβει τις κινήσεις και τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του.

Εναλλακτικά, αντί του Πόνσε, μπορείς να σκεφτείς και τον Τσούμπερ. Παίκτης μεγάλων ματς ο Ελβετός, έκανε εξαιρετική προετοιμασία και μπήκε φουριόζος και στα επίσημα, σκοράροντας στο Ζάγκρεμπ και κάνοντας γενικότερα πολύ καλές εμφανίσεις στα δύο ματς με τους Κροάτες. Στην Αμβέρσα βέβαια ο Τσούμπερ δεν ήταν το ίδιο επιδραστικός, όμως έχει τη δικαιολογία ότι το πρώτο ματς με τους Βέλγους ήρθε σε δύσκολη χρονική συγκυρία για την ΑΕΚ, μόλις 72 ώρες μετά τη ρεβάνς με την Ντινάμο. Ο Τσούμπερ δεν έπαιξε καθόλου με τον Πανσερραϊκό, πήρε τις ανάσες του και η επιλογή του ανεβάζει την απόδοση στο 7.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ – Αντβέρπ: 1 & No/Goal & Τσούμπερ anytime (απόδοση 7.40) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ