TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Βραδιά για γκολ και έδρες

Ο φορ της Αϊντχόφεν Λουκ Ντε Γιονγκ
Ο φορ της Αϊντχόφεν Λουκ Ντε Γιονγκ © 2023 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει στοιχηματικά τις αναμετρήσεις Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς και Κοπεγχάγη - Ράκοβ για τα πλέι-οφ του Champions League και επιλέγει δύο καλοπληρωμένα στοιχήματα.

Έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρυσι, Αϊντχόφεν και Ρέιντζερς (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Τέτοια εποχή, οι Σκωτσέζοι ήταν αυτοί που είχαν πανηγυρίσει, οι Ολλανδοί θέλουν να πάρουν ρεβάνς και να βάλουν στα ταμεία τους το πακέτο του Champions League.

Το 2-2 του πρώτου ματς προήλθε μετά από μια ανοικτή προσέγγιση και των δύο προπονητών. Κι αν για τον Πέτερ Μποζ αυτό ήταν αναμενόμενο, ο Μάικλ Μπιλ έκανε την έκπληξη, παρατάσσοντας μια ομάδα που προσπάθησε να παίξει ανοικτά με πίεση στον αντίπαλο. Δεν είναι εύκολο αυτό, όταν έχεις απέναντι σου ένα καθαρά επιθετικό σύνολο όπως είναι η Αϊντχόφεν, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και είναι απόλυτη στους αγώνες της (εξαίρεση το 2-2 του Άιμπροξ).

Διαβάζοντας και τις δηλώσεις των προπονητών καταλαβαίνει ο καθένας την πίστη στο αρχικό πλάνο. Ο Μποζ το τονίζει χωρίς δεύτερη σκέψη, θα επιτεθεί, αυτή είναι η φύση της ομάδας του. Μπορεί η Ρέιντζερς να αντέξει αυτή την πίεση; Δύσκολο. Δεν είναι σταθερή ανασταλτικά, έχει το λάθος εύκολο. Από την άλλη, η ίδια θα βρει χώρους να παίξει στην κόντρα, Ντέσερς, Ματόντο, Ντανίλο μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα…

Το Πάρκεν δίνει… φτερά στην Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη βρίσκεται μια ανάσα από τους ομίλους, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ρακόβ στην Πολωνία. Μέτρησε η εμπειρία των Δανών, χωρίς πάντως να είναι καλύτεροι, αλλά στο επίπεδο αυτό το αποτέλεσμα μετράει (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Η Ρακόβ παίζει με τριάδα στην άμυνα, έλλειψαν οι δύο βασικοί, Σβάρνας και Άρσενιτς, δεν υπήρχε χημεία, το γκολ ήταν… αυτογκόλ σχεδόν με τη σέντρα. Θα λείψει ξανά ο Σβάρνας, μάλλον και ο Άρσενιτς, συνεπώς θα παίξει με την ίδια τριάδα πίσω, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Η Κοπεγχάγη τα ξέρει τα… μονοπάτια, πολύπειρη ευρωπαϊκά, παίζει 25 συνεχόμενα χρόνια, στην έδρα της πέρυσι πήρε 3 ισοπαλίες με Σίτι, Ντόρτμουντ και Σεβίλλη για τον όμιλο του Champions League, ομάδα που ξέρει να κάνει κτήμα της αυτό που θέλει.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ένα γρήγορο γκολ είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά στο Αϊντχόφεν, θα δώσει από νωρίς τρελό ρυθμό. Ματς με γκολ και από τους δύο αναμένω και όπου βγει…

Φαβορί η Κοπεγχάγη κόντρα στην Ρακόβ, εκτός από εμπειρία διαθέτει και μια δυνατή έδρα, όλα είναι υπέρ της, μπορεί να πάρει το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς : Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.93) 22:00
  • Κοπεγχάγη - Ρακόβ: 1 ημίχρονο/1 τελικό (απόδοση 2.62) 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ