TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder από 2.50 ως 7.00 στις κυπελλικές ρεβάνς

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας EUROKINISSI SPORTS

Το Match Money αναλύει τις κυπελλικές ρεβάνς της προημιτελικής φάσης και καταλήγει σε τρία Bet Builder ελκυστικών αποδόσεων.

Παναιτωλικός – ΟΦΗ (17:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24): Ο Παναιτωλικός έχει το ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, μετά το 2-1 επί του ΟΦΗ στο πρώτο ματς, ωστόσο δεν μπορεί να αισθάνεται ήσυχος. Και αυτό γιατί οι αμυντικές αδυναμίες του είναι έντονες, το Σάββατο και σε παιχνίδι που υπερείχε του αντιπάλου του, ηττήθηκε με 2-1 από τη Λαμία. Είχε τρία δοκάρια αλλά οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος του.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ προέρχεται από την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ, εντός προγράμματος προφανώς, οι Κρήτες είναι και αυτοί σε κακό «φεγγάρι» αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα. Σε ό,τι έχει να κάνει με το κύπελλο δεν έχει κανένα περιθώριο ο ΟΦΗ, θα ρισκάρει από το ξεκίνημα για να διεκδικήσει την ανατροπή και χρειάζεται γκολ. Οι αμυντικές αδυναμίες των δύο ομάδων οδηγούν στο G/G & Over 2,5, Bet Builder σε απόδοση 2.70.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24): Ο Ατρόμητος φέτος εξελίσσεται στον κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού και οι δύο νίκες που έχει πετύχει προκάλεσαν τεράστια προβλήματα στους Πράσινους. Το 3-2 στο πρωτάθλημα ήταν ουσιαστικά αυτό που οδήγησε λίγες μέρες αργότερα στην απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό ενώ το 2-1 της Λεωφόρου για το κύπελλο πριν μία εβδομάδα φέρνει την ομάδα του Φατίχ Τερίμ σε δύσκολη θέση για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε και περαιτέρω προβλήματα από το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 2-1 και έδειξε ξανά τις σοβαρές αμυντικές αδυναμίες που έχει στο τελευταίο διάστημα. Ο Ατρόμητος βρίσκει γκολ με συνέπεια, στα ματς με τον Παναθηναϊκό ούτως ή άλλως έχει σκοράρει πέντε φορές εναντίον του φέτος, μπορεί να αναδείξει αυτές τις αδυναμίες του Τριφυλλιού στην άμυνα. Bet Builder με το G/G και το Over 2,5 σε απόδοση 2.50.

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (21:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24): Εδώ η πρόκριση έχει κριθεί, ο ΠΑΟΚ με το 4-0 των Σερρών έχει τσεκάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό θα έχει τη δυνατότητα να κάνει καθολικό ροτέισον στην ενδεκάδα, φυσικά έχει τις λύσεις για να το πράξει αυτό. Ο Δικέφαλος τρέχει ένα εξαιρετικό 14-0-1 στα 15 τελευταία όλων των διοργανώσεων, έμεινε μόνος στην κορυφή μετά το 2-1 επί του Παναθηναϊκού την Κυριακή. Και κόντρα στον Πανσερραϊκό μπορεί και να χαλαρώσει λίγο και αμυντικά, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να βρει δίχτυα.

Θα συνδυάσουμε λοιπόν το G/G με το γκολ του Γιάννη Kωνσταντέλια. Ο νεαρός σούπερ σταρ του Δικεφάλου δεν ήταν βασικός με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να ξεκινήσει κόντρα στον Πανσερραϊκό και έχει σεζόν 8 γκολ σε 34 ματς όλων των διοργανώσεων. Στο πρώτο παιχνίδι με τους Σερραίους είχε δώσει δύο ασίστ, τώρα θα ψάξουμε το σκοράρισμά του. Bet Builder με το G/G και το γκολ του Κωνσταντέλια, στο ελκυστικό 7.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός – ΟΦΗ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.70), 17:00
  • Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: G/G & Over 2,5 (απόδοση 2.50), 19:00
  • ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: G/G & Κωνσταντέλιας anytime (απόδοση 7.00), 21:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ