TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: "Αστεράτη" δυάδα με γκολ

Ο άσος της Ρέιντζερς, Τζέιμς Ταβερνίερ
Ο άσος της Ρέιντζερς, Τζέιμς Ταβερνίερ © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και παίζει μπάλα με τα προκριματικά του Champions League, ποντάροντας σε δύο επιλογές με γκολ.

Τρίτος προκριματικός γύρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτή την εβδομάδα και σαν να αρχίζει να σοβαρεύει η κατάσταση, καθώς τα ονόματα των ομάδων που μπαίνουν στον χορό γίνονται όλο και πιο βαριά.

Κατά φωνή, ας πούμε, το Μονακό – Αϊντχόφεν (21:00 Live από το SPORT24), που εύκολα θα μπορούσε να είναι παιχνίδι των ομίλων και όχι των προκριματικών. Πραγματικά ζόρικο ζευγάρι, από αυτά που το δημοσιογραφικό κλισέ θέλει να πέφτουν κορμιά στη μάχη της πρόκρισης. Με την αγορά του νικητή δεν έχει πολύ νόημα να μπλέξεις, αλλά στα γκολ φαίνεται να βγαίνει άκρη.

Η Μονακό, με τον Βέλγο Φιλίπ Κλεμάν για δεύτερη σεζόν στον πάγκο, παίζει σταθερά επιθετικά, ενώ η Αϊντχόφεν έδειξε τις διαθέσεις της στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς το Σάββατο, όταν νίκησε 5-3 (μην μπερδευτείς, σκορ 90λεπτου είναι αυτό το 5-3, όχι στα πέναλτι) τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ. Στο 1.91 το combo Goal/Goal & Over 2,5.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τη σημερινή δυάδα θα την κλείσουμε με μια ακόμη επιλογή γκολ, από το Ουνιόν Σαν Ζιλουά – Ρέιντζερς, επίσης για τον 3ο προκριματικό του Champions League (21:45 Live από το SPORT24). Πρωτάρα στη διοργάνωση η Ουνιόν, που πέρυσι ως νεοφώτιστη στο Βέλγιο έκανε τη μεγάλη έκπληξη και έφτασε μέχρι τη 2η θέση, είναι λογικό να εμφανιστεί κάπως συγκρατημένη με πρώτο και βασικό στόχο να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση. Εξάλλου, οι Βέλγοι έδειξαν ομάδα Under στα δύο πρώτα παιχνίδια τους στο βελγικό πρωτάθλημα, 1-1 με τη Σεντ Τρούιντεν, 1-0 τη Σαρλερουά.

Όσο για τους Σκωτσέζους της Ρέιντζερς, την ξέρουν από πέρυσι τη συνταγή. Η ομάδα της Γλασκώβης έδωσε πέρυσι, στην τρελή πορεία της προς τον τελικό του Europa League, συνολικά οχτώ παιχνίδια εκτός έδρας, με απολογισμό έξι Under 2,5 και μόνο δύο Over 2,5. Ή, αν το θες πιο αναλυτικά, τέσσερα από αυτά τα οκτώ ματς της Ρέιντζερς ήταν στο 0-1 γκολ, δύο ήταν στα δύο γκολ, στα τρία το Ερυθρός Αστέρας – Ρέιντζερς 2-1 και το μόνο που πραγματικά ξέφυγε ήταν το τρελό 4-2 μέσα στο Ντόρτμουντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Αϊντχόφεν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.91) 21:00
  • Ουνιόν Σ.Ζ. – Ρέιντζερς: Under 2,5 (απόδοση 1.83) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ