TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ασόβαρες άμυνες στο 2.10

Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ
Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ © 2024 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Το Match Money αναζητά τις ευκαιρίες στα γκολ, στη μεγάλη μάχη της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και στο παιχνίδι της Γρανάδα με τη Βαλένθια.

Γρανάδα – Βαλένθια: Γρανάδα εναντίον Βαλένθια σε εξ αναβολής ματς για τη La Liga, προϋποθέσεις για να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με ευκαιρίες και γκολ. Η Γρανάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση και ουσιαστικά έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία, ούσα στο -14 από τη 17η Θέλτα. Και στο παιχνίδι με τη Βαλένθια δεν έχει λόγο για να περιμένει πίσω και να κάνει εμφάνιση αναμονής, θα ρισκάρει για να διεκδικήσει μία από τις σπάνιες νίκες της φέτος, έχει μόλις δύο στη σεζόν.

Δέχεται γκολ σε έξι διαδοχικά και έχει σκοράρει σε 4 από αυτά, θα πάρει ρίσκα με τη Βαλένθια και μπορεί να οδηγήσει το παιχνίδι σε γρήγορο ρυθμό. Επιλογή είναι το G/G σε απόδοση 2.00, το οποίο ενισχύεται και από τη μεταξύ τους παράδοση, το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε στα έξι τελευταία στη Γρανάδα, ενώ η Βαλένθια σκοράρει εκεί στα οκτώ πιο πρόσφατα. Το G/G σε απόδοση 2.00 αξίζει να αναζητηθεί.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η μεγάλη μάχη του Στάμφορντ Μπριτζ ανάμεσα στις δύο απογοητεύσεις της σεζόν. Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει ευρύ σκοράρισμα, με τις δύο ομάδες να έχουν ασόβαρες άμυνες. Η Τσέλσι δέχεται γκολ σε 11 διαδοχικά ματς όλων των διοργανώσεων ενώ τα πέντε τελευταία επιβεβαίωσαν το συνδυαστικό G/G & Over 3,5. Ειδικά στο πιο πρόσφατο, το 2-2 με την αδύναμη Μπέρνλι, η Τσέλσι "κατάφερε" να δεχτεί δύο γκολ από μια ομάδα που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

Από την πλευρά της και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι η επιτομή της αμυντικής σοβαρότητας, έστω και αν βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό "φεγγάρι" από την Τσέλσι. Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από το 1-1 στην Μπρέντφορντ ενώ δέχεται γκολ σε 9 από τα τελευταία 12 επίσημα ματς. Σε απόδοση 2.10 το συνδυαστικό G/G & Over 3,5, μπορούμε να ανεβάσουμε το ρίσκο μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γρανάδα – Βαλένθια: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 21:00
  • Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Goal/Goal & Over 3,5 (απόδοση 2.10), 22:15
TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ