TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Άσοι κινήτρου σε Ισπανία, Ιταλία

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Δύσκολα θα βρεθεί αυτή τη στιγμή πιο ξενερωμένη ομάδα στην Ευρώπη από τη Λίβερπουλ. Πριν από τρεις εβδομάδες στόχευε στην κατάκτηση τεσσάρων τροπαίων και πλέον απέμεινε μόνο με το Λιγκ Καπ, καθώς σε αυτό το διάστημα έχασε Κύπελλο, Europa League και πρωτάθλημα. Έχει πάρει μόνο τέσσερις βαθμούς στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και ο συνολικός απολογισμός στα εφτά πιο πρόσφατα για όλες τις διοργανώσεις είναι 2-2-3, αν και η νίκη στο Μπέργκαμο δεν θα έπρεπε να λογίζεται καν ως τέτοια (αφού δεν διεκδίκησε καν την πρόκριση).

Πρακτικά αδιάφοροι πια οι ρεντς και με τον φευγάτο Κλοπ να έχει χάσει μέρος της επιρροής του στα αποδυτήρια (όπως διατρανώθηκε και με το θερμό επεισόδιο που είχε με τον Σαλάχ), μάλλον κολακεύονται από αυτό το 1,50 κόντρα στην Τότεναμ. Από την άλλη βέβαια τα σπιρούνια δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και την Πέμπτη άφησαν μάλλον στο Στάμφορντ Μπριτζ και τις τελευταίες ελπίδες για έξοδο στο Champions League. Το -7 (έστω και με ματς περισσότερο) από την Αστον Βίλα μοιάζει μη αναστρέψιμο, καθώς πέραν του ματς στο Άνφιλντ υπάρχει και αυτό με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όλα για όλα από την ομάδα του Ποστέκογλου, μόνο με νίκη διατηρεί κάποιες αμυδρές ελπίδες για την τετράδα. Η Λίβερπουλ δεν έχει κανένα λόγο να παίξει με σκοπιμότητα, έτσι κι αλλιώς μιλάμε για τις δύο από τις πιο… over ομάδες του πρωταθλήματος. Το over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο στο 1,80.

Στην Ισπανία, η Βαλένθια κυνηγάει την 7η θέση η οποία δίνει εισιτήριο στο Conference League. Η αντίπαλος της, Αλαβές, πέτυχε δύο κολλητές εντυπωσιακές νίκες εντός έδρας (2-0 την Ατλέτικο, 3-0 τη Θέλτα), καθαρίζοντας οριστικά με την παραμονή. Το κίνητρο πια είναι μονόπλευρο, η Βαλένθια είναι στο -2 από την Μπέτις και η Αλαβές δεν έχει σκοράρει στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της. Καθ’ όλα θεμιτό το ρίσκο στο 2,15 του άσου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και στην Ιταλία η Λέτσε πρακτικά κλείδωσε την παραμονή, με εφτά κερδισμένους πόντους στα τρία τελευταία ματς. Είναι πια στο +7 από την 18η θέση και παίζει τώρα στη Σαρδηνία με την Κάλιαρι, που έχει σαφώς μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ισχυρή εσχάτως εντός έδρας, με σερί 2-2-0, έστω και αν δύο από αυτά τα παιχνίδια ήταν με Γιουβέντους και Αταλάντα. Έχει κι εδώ νόημα να κυνηγήσουμε τον άσο, σε τιμή 2,15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάλιαρι – Λέτσε: 1 (απόδοση 2.15) 13:30
  • Λίβερπουλ – Τότεναμ: Over 1,5 Ημ. (απόδοση 1.80) 18:30
  • Βαλένθια – Αλαβές: 1 (απόδοση 2.15) 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ