TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Άρης και Παναθηναϊκός "δουλεύουν" με τα κόρνερ

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  /  )
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / ) EUROKINISSI SPORTS

Πρώτα ματς της εμβόλιμης αγωνιστικής στη SuperLeague, δύο ενδιαφέροντα Bet Builder με βάση τα κόρνερ.

Άρης – Λαμία: Ο Άρης εδραιώθηκε στην πεντάδα με το 1-0 επί του ΟΦΗ, δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη. Οι Κίτρινοι πίεσαν από το ξεκίνημα και βρήκαν το μοναδικό γκολ στο 39’ με τον Νταρίντα, κατάφεραν να το κρατήσουν με σχετική άνεση. Και επιβεβαίωσαν τη δυναμική της έδρας τους, φτάνοντας συνολικά στην έκτη νίκη σε οκτώ ματς στο «Βικελίδης».

Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο και στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία, η οποία μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, περνά το ντεφορμάρισμά της. Ηττήθηκε με 2-1 από τον Βόλο στην έδρα της, τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία και κόντρα στον Άρη θα έχει εξίσου δύσκολο έργο.

Θα συνδυάσουμε τον άσο με τη συμπεριφορά του Άρη στα κόρνερ. Οι Κίτρινοι κερδίζουν στην έδρα τους κατά μέσο όρο 5,5 κόρνερ, όντες στην 3η θέση της σχετικής κατάταξης, πίσω μόνο από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Θα πάμε σε μια πιο safe επιλογή, ρίχνοντας το line στο Over 4,5 κόρνερ.

Το Bet Builder του άσου με τα Over 4,5 κόρνερ του Άρη πληρώνει 2.25

Βόλος – Παναθηναϊκός: Η ήττα-αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι Χάιφα είχε και συνέχεια στο πρωτάθλημα, οι Πράσινοι μετά από μια καταστροφική εμφάνιση στον αμυντικό τομέα ηττήθηκαν με 3-2 από τον Ατρόμητο και έπεσαν από την κορυφή. Ο Παναθηναϊκός είναι σε κακή κατάσταση ανασταλτικά, επιτρέπει εύκολες ευκαιρίες στους αντιπάλους του και ακόμα και αν δεν το κάνει αυτό, κάνει φριχτά λάθη που συχνά καταλήγουν σε γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό θα πάρουμε το εφικτό σκοράρισμα στο Over 1,5 και θα το συνδυάσουμε με τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού στα κόρνερ. Και στο Περιστέρι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κέρδισε εννιά κόρνερ με αντίπαλο τον Ατρόμητο, κατά μέσο όρο εκτελεί 5,7 στα εκτός έδρας ματς. Ψάχνουμε αυτήν ακριβώς την επιβεβαίωση, στο Over 5,5 κόρνερ για τον Παναθηναϊκό.

Το Bet Builder του Over 1,5 γκολ με τα Over 5,5 κόρνερ του Παναθηναϊκού, πληρώνει 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρης – Λαμία: 1 & Over 4,5 κόρνερ Άρης (απόδοση 2.25), 17:00
  • Βόλος – Παναθηναϊκός: Over 1,5 γκολ & Over 5,5 κόρνερ Παναθηναϊκός (απόδοση 2.25), 19:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ