TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Από Πολωνία μέχρι Πορτογαλία

Οι παίκτες της Μπελενένσες
Οι παίκτες της Μπελενένσες © 2022 PEDRO ROCHA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Δευτέρας και καταλήγει σε δύο επιλογές με επίκεντρο το βαθμολογικό κίνητρο, από την Πολωνία και την Πορτογαλία.

Φτωχό, ως συνήθως, το πρόγραμμα της Δευτέρας, αλλά τo Match Money ξεχωρίζει μια δυάδα για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Στην Πολωνία, η μάχη στην ουρά καλά κρατεί. Τρεις ομάδες υποβιβάζονται από την Estraklassa, η Γκόρνικ Λέκζνα είναι τελευταία στη βαθμολογία με 27 βαθμούς, η Νιετσιέτζα προτελευταία με 30, 16η η Βίσλα με 31, ενώ πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού είναι η Σλασκ με 34.

Δύο αγωνιστικές απομένουν ως το τέλος, με την Γκόρνικ Λέκζνα και τη Νιετσιέτζα να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό που παίζουν μεταξύ τους σήμερα. Για τη Λέκζνα φαίνεται ότι οι ελπίδες της είναι μαθηματικές. Όχι μόνο γιατί χρειάζεται απαραίτητα να κάνει το απόλυτο με τρεις νίκες, και βέβαια να την ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αλλά κυρίως γιατί δεν δείχνει ικανή να παλέψει, μετρώντας εφτά ήττες στα τελευταία οχτώ ματς! Αντίθετα, η Νιετσιέτζα τα δίνει όλα σε αυτή την τελική ευθεία και προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, 4-0 στην έδρα της Σλασκ και 1-0 τη Βίσλα Πλοκ. Στο 2.42 το διπλό της Νιετσιέτζα στη Stoiximan.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην Πορτογαλία, η Μπελενένσες είναι από την αρχή της σεζόν κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας και πολλοί την είχαν εδώ και καιρό καταδικασμένη. Το τελευταίο διάστημα όμως βγάζει πολλή ψυχή στο γήπεδο (2-4-2, με τις δύο ήττες της από Μπενφίκα και Μπράγκα) και καθώς ολοκληρώνουμε τώρα την προτελευταία αγωνιστική της έχει φτάσει στο σημείο να κρατά την τύχη της στα χέρια της.

Ακόμη τελευταία μεν στη βαθμολογία με 25 βαθμούς, όμως η παραμονή είναι σε απόσταση αναπνοής (15η η Τοντέλα με 27 αλλά και ένα ματς περισσότερο) και η Μπελενένσες ξέρει ότι αν κάνει το δύο στα δύο στα ματς που απομένουν θα παραμείνει στην κατηγορία.

Το θετικό για την Μπελενένσες είναι ότι απόψε φιλοξενεί τη Φαμαλικάο, η οποία εξασφάλισε την παραμονή της από την προηγούμενη αγωνιστική, συνεπώς είναι αδιάφορη βαθμολογικά (22:15 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Εάν λοιπόν την κερδίσει, θα πάει την τελευταία αγωνιστική να τα παίξει όλα για όλα στον "τελικό" παραμονής με την Αρούκα. Στο 2.10 ο άσος της Μπελενένσες στη Stoiximan.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκόρνικ Λέκζνα – Νιετσιέτζα: 2 (απόδοση 2.42 - Stoiximan), 19:00
  • Μπελενένσες – Φαμαλικάο: 1 (απόδοση 2.10 - Stoiximan), 22:15

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ