TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ανοιχτός ο δρόμος για το 4.00 της Ρόμα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Γιοκοχάμα | 28 Νοεμβρίου 2022
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Γιοκοχάμα | 28 Νοεμβρίου 2022 @2022 SHUJI KAJIYAMA/AP IMAGES

Το Total Betting ζυγίζει τα δεδομένα στο ιταλικό κύπελλο και βλέπει ότι ο δρόμος της Ρόμα είναι ανοιχτός για να φτάσει μέχρι την κατάκτηση.

Η εμβόλιμη στη γαλλική Ligue 1 κυριαρχεί στο σημερινό πρόγραμμα. Αλλά το Total Betting του Match Money θα κάνει ντρίμπλα και θα ασχοληθεί με Coppa Italia.

Στα προημιτελικά πλέον του κύπελλο Ιταλίας, χθες έγινε γνωστή η πρώτη σεμι-φιναλίστ (η Ίντερ, που νίκησε 1-0 την Αταλάντα), ενώ σήμερα και αύριο θα βγουν και οι άλλες τρεις. Φιορεντίνα – Τορίνο (19:00 Live από το SPORT24), Ρόμα – Κρεμονέζε (22:00 Live από το SPORT24) και Γιουβέντους – Λάτσιο οι τρεις προημιτελικοί που απομένουν και το κλειδί της ιστορίας είναι το εξής: Τα ζευγάρια των (διπλών) ημιτελικών έχουν ήδη κληρωθεί και η νικήτρια του Φιορεντίνα – Τορίνο θα παίξει με τη νικήτρια του Ρόμα – Κρεμονέζε, ενώ η Ίντερ περιμένει τη νικήτρια του Γιουβέντους – Λάτσιο.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ιταλίας στο Matchmoney.com.gr

Όπως καταλαβαίνεις, το μονοπάτι για τον τελικό είναι στρωμένο με ροδοπέταλα για τη Ρόμα. Της έκατσε της Ρόμα ότι στον προηγούμενο γύρο η Κρεμονέζε έκανε το μεγάλο μπαμ και απέκλεισε τη Νάπολι, οπότε τώρα η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχει έναν πολύ βατό προημιτελικό με την ουραγό του πρωταθλήματος μέσα στη Ρώμη, ενώ στον ημιτελικό αποφεύγει την κόντρα με την Ίντερ ή τη Γιουβέντους και τη Λάτσιο, έχοντας το σαφέστατα πιο βατό εμπόδιο της Φιορεντίνα ή της Τορίνο. Και κερασάκι στην τούρτα, ο τελικός έχει ήδη προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Ολίμπικο της Ρώμης, δηλαδή στην έδρα των "τζιαλορόσι".

Ο Μουρίνιο είναι κλασική περίπτωση συλλέκτη τίτλων. Στις ομάδες του δεν τον ενδιαφέρει το… legacy, αλλά να παίρνει όποιον τίτλο μπορεί και να γεμίζει την προσωπική του τροπαιοθήκη. Αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, ή αν δεν το ‘χεις πρόχειρο, ο Πορτογάλος έχει μαζέψει συνολικά 26 τίτλους στην προπονητική καριέρα του! Πέρυσι, στην πρώτη του χρονιά στη Ρόμα, ο Μουρίνιο λόκαρε στην κατάκτηση του Conference League, οδηγώντας τη Ρόμα στην πρώτη της κούπα μετά το Coppa Italia του 2008, και φέτος είναι ξεκάθαρο ότι στοχεύει στην κατάκτηση του κυπέλλου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κατάκτηση Coppa Italia: Ρόμα (απόδοση 4.00)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ