TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Αγγλική δυάδα στο 4.70

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Εθνικές ομάδες και στο πρόγραμμα του Σαββάτου, αλλά το Total Betting του Match Money μετά το ταμείο της Παρασκευής με την Ελλάδα, θα ντριμπλάρει τα προκριματικά του Euro και θα επιλέξει μια δυάδα από την Α’ Αγγλίας.

Μπλάκπουλ – Στιβενέιτζ. Η Μπλάκπουλ υποβιβάστηκε πέρυσι από την Championship και ξεκίνησε φέτος τη σεζόν με ξεκάθαρο στόχο την άμεση επιστροφή της. Καθώς υπήρξαν αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι, η Μπλάκπουλ έχει αργήσει να βρει ρυθμό και είναι αυτή τη στιγμή στη 10η θέση και τέσσερις πόντους από τα πλέι οφ. Αλλά τις τελευταίες εβδομάδες οι εμφανίσεις της δείχνουν ότι ανεβαίνει και το ματς με τη Στιβενέιτζ έχει στοχοποιηθεί από τους ανθρώπους της.

Η Στιβενέιτζ είναι από τις εκπλήξεις της σεζόν στην Α’ Αγγλίας, καθώς ανέβηκε φέτος από τη Β’ κατηγορία και κάνει σεζόν… πρωταθλητισμού. Στην 4η θέση και πέντε πόντους πάνω από την Μπλάκπουλ (με ένα ματς περισσότερο). Η Στιβενέιτζ έχει όντως πολύ ενθουσιασμό και είναι μια οργανωμένη ομάδα, αλλά η λογική λέει ότι σιγά σιγά θα διορθώσει και θα υποχωρήσει βαθμολογικά προς τη μέση της βαθμολογίας. Μια διόρθωση που μάλλον έχει αρχίσει, καθώς τις δύο από τις τρεις συνολικά ήττες της τις έχει κάνει στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Πάνω από 2.30 ο άσος, αν το ματς γινόταν σε κάποιες εβδομάδες από τώρα μπορεί και να μην είχε πάνω από 2.00-2.10.

Κέμπριτζ – Σριούσμπερι. Από την Α’ Αγγλίας και αυτό το παιχνίδι, αλλά μεταξύ ομάδων των κάτω στρωμάτων της βαθμολογίας. 15η είναι η Κέμπριτζ με 14 βαθμούς, 19η η Σριούσμπερι με 13. Αυτή πάντως που έχει ικανοποιήσει σαφώς περισσότερο μέχρι τώρα και που δείχνει να έχει ψηλότερο ταβάνι είναι η Κέμπριτζ. Η οποία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της είχε δύσκολο πρόγραμμα και έγραψε ρεκόρ 0-2-3, όμως οι εμφανίσεις της παραμένουν σταθερά ικανοποιητικές και το ματς με τη Σριούσμπερι έχει στοχοποιηθεί ως το ματς για την επιστροφή στις νίκες. Μια Σριούσμπερι που συνολικά η εικόνα της στο γήπεδο είναι χειρότερη από τα αποτελέσματά της και η οποία εκτός έδρας μετρά ρεκόρ 0-1-4 έχοντας τέρματα 1-8.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπλάκπουλ – Στιβενέιτζ: 1 (απόδοση 2.35) 17:00
  • Κέμπριτζ – Σριούσμπερι: 1 (απόδοση 2.00) 17:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ