TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στο Under 3,5, Bet Builder στο 2.10

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Ματίας Αλμέιδα EUROKINISSI SPORTS

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν το πλεονέκτημα και το κίνητρο κόντρα στους αδιάφορους Άρη και Λαμία αντίστοιχα, Bet Builder σε απόδοση 2.10.

ΑΕΚ Β – Λεβαδειακός: Στη SuperLeague 2 ο Λεβαδειακός είναι μια ανάσα από την άνοδο, μετά το 2-2 που απέσπασε από τη Λάρισα πριν 11 μέρες. Κράτησαν τη μεταξύ τους διαφορά των 7 βαθμών, επιστρέφοντας από το 2-0 του 12’ και απομένουν λίγα πράγματα για τους Βοιωτούς, ώστε να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στα «σαλόνια».

Και στο ματς με την ΑΕΚ Β’ ο Λεβαδειακός έχει τον πρώτο λόγο για την επικράτηση. Για τη Β’ ομάδα της Ένωσης τα playoffs ανόδου είναι τυπική διαδικασία, προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τη Νίκη Βόλου. Προσεκτική νίκη για τον Λεβαδειακό, το διπλό με το Under 3,5 πληρώνει 2.10.

Παναθηναϊκός – Λαμία: Ο Παναθηναϊκός έχει πάθει μια φορά ζημιά από τη Λαμία στη φετινή σεζόν, το 2-2 της κανονικής περιόδου στη Λεωφόρο ακόμα κοστίζει στους Πράσινους. Που πάντως έκαναν σπουδαίο βήμα για να πλησιάσουν στην κορυφή, με το 2-0 επί του Άρη στο «Βικελίδης» πλησίασαν στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Οποιος λοιπόν χάσει βαθμούς από τη Λαμία στα playoffs θα πρέπει να αποχαιρετήσει τις φιλοδοξίες τίτλου και ο Παναθηναϊκός θα είναι υποψιασμένος. Η Λαμία έχει δεχτεί σε τέσσερα ματς 15 γκολ, θα πάμε όμως στη λογική της τυπικής νίκης του Παναθηναϊκού, που δεν θα πιέσει πολύ τα πράγματα. Στο 2.10 το συνδυαστικό του άσου με το Under 3,5.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

ΑΕΚ – Άρης: Η ΑΕΚ έχασε μέσα από τα χέρια της την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή ξανά, προηγήθηκε 2-0 του ΠΑΟΚ στο 49’, στο 90’ δέχτηκε την ισοφάριση και προβλημάτισε ξανά με την αμυντική της επάρκεια. Όμως στο ματς με την Άρη θα έχει την ευκαιρία να δείξει κάτι καλύτερο στα μετόπισθεν και οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες χωρίς να σκοράρουν, 3-0 από τον Ολυμπιακό και 2-0 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης δεν έχει το παραμικρό κίνητρο στα playoffs μετά από αυτές τις δύο ήττες και τα έξι παιχνίδια που απέμειναν θα είναι η προετοιμασία του για τον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πάει σε μια τυπική νίκη ενώ δεν θα έχει διαθέσιμο εκ νέου τον πρώτο της σκόρερ Λιβάι Γκαρσία. Το Bet Builder του άσου με το Under 3,5 πληρώνει 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Β’ – Λεβαδειακός: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.10), 15:00
  • Παναθηναϊκός – Λαμία: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.10), 17:00
  • ΑΕΚ – Άρης: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.10), 20:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ